| |
| Autor |
Mesaj |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Apr 22, 2010 6:31 pm Titlul subiectului: Firma curierat |
|
|
| Salutare.Din experienta voastra care e cea mai ieftina firma de curierat(si serioasa in acelasi timp)?Am de primit 4 jante(fara gume) de la Bucuresti si treb sa gasec un curier avantajos.Greutatea exacta n-o stiu,oricum in jur de 35-40 kg.Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Apr 22, 2010 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am trimis un colet greu de 40 kg cu ramburs 600 lei + marfa asigurata cu 58lei cu firma Atlasib (aia de fac transport persoane).
marfa a ajuns la destinatie urmatoarea zi. si pt ramburs tot o zi a durat.
dezavantajul e ca nu iti bate la poarta, tre sa te duci tu la sediu _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Joi Apr 22, 2010 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
+ un vot pe Atlassib...pina in prezent n-am avut probleme cu ei nici cind am trimis, nici la primit.  |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Joi Apr 22, 2010 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu exact conditiile in care faci tranzatia, dar, daca ai nevoie strict de transport (nu si de serviciile de ramburs) iti recomand sa incerci sa le pui la un microbuz.
Stiu ca suna neconventional, poate chiar dubios, dar eu de exemplu ca student asa imi transportam boxele de colo colo. Mergeam la microbuz cu obectu' ii dadeam 20 de lei (indiferent de marime) si mi-l ducea in oras, de unde era preluat mai departe. Ai aici o lista cu microbuzele bucuresti - brasov. |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Vin Apr 23, 2010 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc de raspunsuri dar cred ca am sa apelez la Nemo Express,au preturi acceptabile si cred ca sunt si seriosi(am primit si Pioneeru-ul p88rs tot prin aceasta firma si au fost super ok).Era o idee si cu microbuzul dar am nevoie si de ramburs si sa mi le aduca acasa,eu nefiind in tara.Bafta |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Vin Apr 23, 2010 1:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc de raspunsuri dar cred ca am sa apelez la Nemo Express,au preturi acceptabile si cred ca sunt si seriosi(am primit si Pioneeru-ul p88rs tot prin aceasta firma si au fost super ok).Era o idee si cu microbuzul dar am nevoie si de ramburs si sa mi le aduca acasa,eu nefiind in tara.Bafta |
|
| Sus |
|
 |
|