Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

flacari pe esapament?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 12:07 am    Titlul subiectului: flacari pe esapament? Răspunde cu citat (quote)

De unde as putea cumpara aparat sau ma rog dispozitiv care imi permite sa scot flacari pe tzeava de esapament ? cum e posibi sau ma rog ?

imi puteti da detalii si ce dispozitiv si cat costa si de unde

Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 7:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu e ilegal asa ceva.
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai la pimp my ride da ... asa am vazut ... dar e si in romania ? Evil or Very Mad
sau macar numele daca il stiti cum se numeste sa vad daca l-as gasi pe google.ro
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 2:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune o butelie de gaz (butan) in portbagaj + un montaj cu un injector si un aprinzator electric in gura tobei si gata
dai drumu` la butelie, iese gaz, dai scantei si ai luat foc cu totu` Laughing
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar fi splendid sa te joci cu focul in trafic Laughing

Banuiesc ca un injector de benzina in evacuare ar putea sa faca asa ceva....daca temperatura gazelor e suficient de mare Smile

Dar ideea lui adi_0106 e mai buna Very Happy

Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ati vazut voi la pimp my ride dar nu a fost lasata masina cu asa ceva pt ca e ilegal

era INTRADEVAR O BUTELIE care dadea un gaz

dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ati vazut voi la pimp my ride dar nu a fost lasata masina cu asa ceva pt ca e ilegal

era INTRADEVAR O BUTELIE care dadea un gaz

niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

era intr-adevar o butelie, dar nu avea vreun aprinzator sau ceva. pur si simplu se tura masina pana dadea un rateu, iar in momentul ala se aprindeau gazele si ardeau pana nu mai erau.... cateva secunde...
oricum nu baga gaze incontinuu.
nu ma contraziceti pentru ca am vazut pe viu si pentru ca mi-a zis si omul Smile

adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si daca ai M5 care nu da rateu ? Laughing
daca ai un motor prost si il forjezi pana da rateuri risti sa iti culegi pistoanele de prin parcare

un sistem cu aprindere separata poate fi mai eficient
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi_0106 a scris:
si daca ai M5 care nu da rateu ? Laughing
un sistem cu aprindere separata poate fi mai eficient

daca ai M5 nu mai ai nevoie de flacari in esapament ca sa te dai "ciumeg" (purtator de ciuma)... bagi o liniuta sau plecare de la semafor bagi piciorul in podea si gata...

acum sincer...flacarile in toba mi se par o mare prostie...nu le vad utilitatea DELOC...

KALIPSO666

Data înscrierii: 09/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Mai 09, 2008 2:18 pm    Titlul subiectului: Falcari pe teava de esapament Răspunde cu citat (quote)

E posibil. Intr-adevar e ilegar dar posibil. E simplu de facut. E un sistem care ia benzina de la injectie o da pe tzeava de esapament si o bujie care genereaza aprinderea. Sunt si probleme aici trebuie ceva rezistenta , adicas sa nu ai bara de pe spate din plastic ca te faci fumigena Very Happy
Sus
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca ii cam tarziu sa zic acum,dar exista si la noi in Romania,costa vre-o 7 milioane..caut site-u si vi-l pun aici Razz
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Aug 15, 2008 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate nu am mai gasit,dar am vorbit cu fratemiu si a spus ca poate sa aduca la 7 mil 200 o instalatie pentru esapament cu flacari.daca vrea careva spune-ti-mi Wink

o sa deschid un topic pt asa ceva Laughing poate vrea cineva Twisted Evil

Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008
Locație: SV

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2008 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am cracanat de ras cat am citit mai sus. Auzi la ei, injectezi benzina in evacuare, asta e nou Smile)
Fratilor, va clarific eu daca vreti. DAR NUMAI daca vreti.
Deci, sistemul mult ravnit presupune , la masinile SLABE, care nu pot sa scoata singure, o simpla si banala bujie cu un intrerupator in bord, pe urma tine numai de momentul in care este data scanteia ( decelerare). Nu e nevoi ede injectie benzina in evacuare, sunt DESTUL GAZE NEARSE care ies pe toba in momentul decelerarii.
Si inca ceva, la unii NICI NU LE TREBUIE sistem Flame Thrower. E de ajuns o teava sport, uitati-l pe juniorul de la noi ( trebuie doar o bricheta sa aprinzi ce iese, in rest face el tot ):
http://www.youtube.com/watch?v=k4wnHeN0_3A
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum