|
Autor |
Mesaj |
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 12:07 am Titlul subiectului: flacari pe esapament? |
|
|
De unde as putea cumpara aparat sau ma rog dispozitiv care imi permite sa scot flacari pe tzeava de esapament ? cum e posibi sau ma rog ?
imi puteti da detalii si ce dispozitiv si cat costa si de unde
Multumesc |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 7:28 am Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu e ilegal asa ceva. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai la pimp my ride da ... asa am vazut ... dar e si in romania ?
sau macar numele daca il stiti cum se numeste sa vad daca l-as gasi pe google.ro |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune o butelie de gaz (butan) in portbagaj + un montaj cu un injector si un aprinzator electric in gura tobei si gata
dai drumu` la butelie, iese gaz, dai scantei si ai luat foc cu totu`  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar fi splendid sa te joci cu focul in trafic
Banuiesc ca un injector de benzina in evacuare ar putea sa faca asa ceva....daca temperatura gazelor e suficient de mare
Dar ideea lui adi_0106 e mai buna  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
ati vazut voi la pimp my ride dar nu a fost lasata masina cu asa ceva pt ca e ilegal
era INTRADEVAR O BUTELIE care dadea un gaz _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
ati vazut voi la pimp my ride dar nu a fost lasata masina cu asa ceva pt ca e ilegal
era INTRADEVAR O BUTELIE care dadea un gaz _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
era intr-adevar o butelie, dar nu avea vreun aprinzator sau ceva. pur si simplu se tura masina pana dadea un rateu, iar in momentul ala se aprindeau gazele si ardeau pana nu mai erau.... cateva secunde...
oricum nu baga gaze incontinuu.
nu ma contraziceti pentru ca am vazut pe viu si pentru ca mi-a zis si omul  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
si daca ai M5 care nu da rateu ?
daca ai un motor prost si il forjezi pana da rateuri risti sa iti culegi pistoanele de prin parcare
un sistem cu aprindere separata poate fi mai eficient |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
adi_0106 a scris: | si daca ai M5 care nu da rateu ?
un sistem cu aprindere separata poate fi mai eficient |
daca ai M5 nu mai ai nevoie de flacari in esapament ca sa te dai "ciumeg" (purtator de ciuma)... bagi o liniuta sau plecare de la semafor bagi piciorul in podea si gata...
acum sincer...flacarile in toba mi se par o mare prostie...nu le vad utilitatea DELOC... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
KALIPSO666
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Mai 09, 2008 2:18 pm Titlul subiectului: Falcari pe teava de esapament |
|
|
E posibil. Intr-adevar e ilegar dar posibil. E simplu de facut. E un sistem care ia benzina de la injectie o da pe tzeava de esapament si o bujie care genereaza aprinderea. Sunt si probleme aici trebuie ceva rezistenta , adicas sa nu ai bara de pe spate din plastic ca te faci fumigena  |
|
Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca ii cam tarziu sa zic acum,dar exista si la noi in Romania,costa vre-o 7 milioane..caut site-u si vi-l pun aici  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 12:52 am Titlul subiectului: |
|
|
din pacate nu am mai gasit,dar am vorbit cu fratemiu si a spus ca poate sa aduca la 7 mil 200 o instalatie pentru esapament cu flacari.daca vrea careva spune-ti-mi
o sa deschid un topic pt asa ceva poate vrea cineva  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
semecristian Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008 Mesaje: 28 Locație: SV
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am cracanat de ras cat am citit mai sus. Auzi la ei, injectezi benzina in evacuare, asta e nou )
Fratilor, va clarific eu daca vreti. DAR NUMAI daca vreti.
Deci, sistemul mult ravnit presupune , la masinile SLABE, care nu pot sa scoata singure, o simpla si banala bujie cu un intrerupator in bord, pe urma tine numai de momentul in care este data scanteia ( decelerare). Nu e nevoi ede injectie benzina in evacuare, sunt DESTUL GAZE NEARSE care ies pe toba in momentul decelerarii.
Si inca ceva, la unii NICI NU LE TREBUIE sistem Flame Thrower. E de ajuns o teava sport, uitati-l pe juniorul de la noi ( trebuie doar o bricheta sa aprinzi ce iese, in rest face el tot ):
http://www.youtube.com/watch?v=k4wnHeN0_3A |
|
Sus |
|
 |
|