Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Focal pentru 206

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
77xel
Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2008

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2008 11:34 pm    Titlul subiectului: Focal pentru 206 Răspunde cu citat (quote)

Posed un peugeot 206, si m-ar interesa : Focal Access 165 A1 pentru usile fata si Focal Access 130 A1 pentru usi spate.
Am insa urmatoarele nelamuriri :
1. Incap boxele in fetele de la usi ? (diametrul este bun, dar am inteles ca sunt si alte elemente de luat in calcul gen adancime, distanta pe diagonala dintre 2 gauri)
2.Filtrele unde/cum se monteaza ?
3.Cat m-ar costa montajul pentru 4 boxe + accesorii + insonorizare usi (4)?

P.S. Ulterior vor fi adaugate : Alpine CDE 9880R , Alpine MRP-F300 si Focal Access Bass Pack , dar asta mai tarziu cand cresc fondurile Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2008 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. desfa capacele de la difuzoarele stock si masoara adancimea incintei, daca difuzorul e prins de fata de plastic a usii as zice ca ai cei 7 cm necesari instalarii;
2. in interiorul usii, sub fetele de usi, fara a incurca geamul;
3. pentru ce vrei insonorizare? o solutie buget+diy ar fi sa cumperi doua cutii de asa ceva:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Brax_xVibration_1,5_Kg/
si sa le aplici cu pensula pe usi si fetele de usi, dar multi monteaza difuzoarele neamplificate fara vreo insonorizare (ai mai putea face o insonorizare locala cu
http://www.hushmat.com/MobileElectronics/products_line.htm#Starter
despre preturi:
http://www.be-loud.ro/pagini/manopera/

AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 26, 2008 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am montat eu pe puegeot si merg fara probleme,
Ai nevoie decat de papuci sa inlocuiesti pe cei originali ai masinii.
Sfatul meu inainte sa montezi difuzoarele ar fi sa-i faci o insonorizare pentru ca usa e f proasta si or sa-ti cante toate plasticele de pe fata de usa..
Spor la tb!

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
77xel
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iul 27, 2008 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspunsuri.
Insonorizarea o fac sigur pt ca si cu difurile standard baraie usile din spate Smile
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 3:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O singura problema. Am vazut in viitoarea ta configuratie F300 de la Alpine. Banuiesc ca intentionezi sa il folosesti pentru Acces-uri. Din pacate, Accesurile nu se prea preteaza la amplificare. Daca o faci, fa-o cu mare grija pentru ca sunt niste difuzoare foarte bune, dar nu sunt niste difuzoare de putere.
Sus
77xel
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 06, 2008 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai am vazut ca sunt 50w respectiv 60w rms, si HU de puterea asta nu exista, deci singura solutie ar fi amplificarea, ca sa beneficiez de toata puterea lor. Oricum s-ar putea sa intre un amplif 4*40 tot de la Alpine, nu mai retin acuma denumirea.
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 07, 2008 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am avut eu amplificart pe un Helix Esprit un set de 165 A1 si se auzeau destul de bine. Nici o problema cu amplificarea diferenta e ca erau amplificate activ. Tineau mult in volum si coborau destul de bine. Pentru pretul lor mi se par destul de ok.
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum