|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
buddy
Data înscrierii: 16/Noi/2009 Mesaje: 21 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm Ian 23, 2010 5:40 pm Titlul subiectului: FOCAL polyglass 165VB sau 165 VR |
|
|
detin deja 165VB si sunt f multumit,si mai doresc sa achizitionez inca un sistem pentru alta masina si sunt indecis pe care sa aleg din cele doua.
intrebare pentru cei care le-au auzit.
care e diferenta de sunet dintre cele doua? |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Sâm Ian 23, 2010 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu degeaba se zice ca Focal provoaca dependenta! Multi spun ca au tweetere "metalice", ca nu sunt "silk"(matasoase? de ce? ca doar inaltele sunt facute cu instrumente muzicale metalice, ia vedeti o orchestra!), dar cine detine aceste difuzoare minunate stie despre ce vorbesc
Referitor la cele doua modele, le-am auzit pe amindoua(VB am si eu) cintind, si ca diferenta ar fi suportarea de putere in favoarea VR, dar parca VB coboara mai bine in frecventa(o idee). Amindoua necesita amplificare ca sa se scoate maestria din ele. Un pas mai mare ar fi sa te orientezi catre KRX2(depinde de buget si vointa). |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|