Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Folie autorizata

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
interfional

Data înscrierii: 02/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 11:10 am    Titlul subiectului: Folie autorizata Răspunde cu citat (quote)

As avea si eu o intrebare...si as dorii sa-mi raspunda si mie cineva care se pricepe sau care s-a "lovit" de asa cv.Vreau sa-mi pun si eu folie pe masina dar s fie autorizata Smile...Unde credeti k m-as putea duce pt a-mi pune folie...undeva unde se lucreaza bine si ieftin Very Happy?? Si niste preturi,bineinteles dak stiti! Multumesc Very Happy
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in bucuresti nu stiu unde poti merge, dar un pret imformativ pt folii Llumar (sau ceva de genu, dar oricum de renume) pt un Opel vectra mi-a cerut ~500lei pt luneta si lateral spate omologate si pe fata(lateral) puse fara omologare.in pretul asta intra si folia pt parbriz, dar asta de aia cu reflexii colorate,respectiv visiniu, deci nu fumurie.
Taazz20
Pasionat

Data înscrierii: 03/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Mai 26, 2008 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal vezi k e un magazin cum te duci spre praktiker militari exact inainte sa faci dreapta sa intrii in praktiker e un magazin acol are si audio pune shi folii shi mai e unu pe virtutii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
interfional

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumsc pt raspunsuri! Smile
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa incerci lucruri noi, pune mana si cauta pe alte forumuri auto, unde sunt indivizi care vand folie omologata cu autorizatie pentru spate si laterale spate, la pretul de 100-120 Lei.
O rola are 6m lungime si 0.5m latime.
Cred ca daca poti gasi si pe cineva care sa ti-o monteze pana in 100-150 lei si iesi cu totul pana in 350 lei.
Folia este omologata 100%.
Sus
interfional

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms pt informatie Sharkky! Wink
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2008 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum se lipeste folie pe parbriz ? cu ce ?
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2008 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu tupeu Laughing
fiule - tu tot nu te-ai plictisit ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum