| |
| Autor |
Mesaj |
andrei_xxl Pasionat

Data înscrierii: 21/Oct/2007 Mesaje: 84 Locație: Craiova
|
Trimis: Dum Sep 07, 2008 2:02 pm Titlul subiectului: Ford Ka |
|
|
Nu am gasit nimic referitor la sonorizare pt Ka, asa ca va intreb pe voi : ce dimensiune au difurile de pe fata? Vreau sa mi le schimb, cele vechi se aud groaznic, cred ca au membrana rupta.
Si inca ceva : bordul meu arata ca in poza de mai jos, numai ca in loc de casetofon am cd-playerul original al masinii. Se gaseste masca adaptoare pentru un player aftermarket? Vreau sa il schimb pt ca nu mai citeste bine nici un cd. Mufele sunt cele care trebuie sau trebuie sa cumpar altele?
| Description: |
|
| Filesize: |
42.31 KB |
| Viewed: |
338 Time(s) |

|
_________________ 2009 Ford Ka almost stock. |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Dum Sep 07, 2008 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt difuri... : dute la masina cu o ruleta in mana...desfaci capacu la difuzor si masori...sau in alt caz...dai fata de usa jos si vezi... nu este asa greu.. iar pt hu... :nu stiu dak gasesti o masca adaptoare...dar sutn cativa pe forum kre lucreaza in fibra de sticla si te pot ajuta
_________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
andrei_xxl Pasionat

|
Trimis: Dum Sep 07, 2008 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am gasit dimensiunile, sunt 5 x 7 (cam curios sa fie ovale in usi, dar in fine)...cam ce difuri as putea sa bag acolo? Din ce am gasit pe aici, majoritatea sunt 6 x 9.
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
|
| Sus |
|
 |
andrei_xxl Pasionat

|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am gasit deja in Romania pe un site, nu am acum linkul la indemana, pe la vreo 40ron, oricum la reprezentanta ma costa vreo 160ron
Dintre difurile de mai sus ce imi recomandati? Vreau sa se auda frumos, pt ca pe viitor vreau un sub in portbagaj, ceva mic, maxim 300w. In spate nu mai pun difuri ca e polita cam mica.
O seara placuta.
|
| Sus |
|
 |
semecristian Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008 Mesaje: 28 Locație: SV
|
Trimis: Joi Sep 11, 2008 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| andrei_xxl a scris: | Am gasit deja in Romania pe un site, nu am acum linkul la indemana, pe la vreo 40ron, oricum la reprezentanta ma costa vreo 160ron
Dintre difurile de mai sus ce imi recomandati? Vreau sa se auda frumos, pt ca pe viitor vreau un sub in portbagaj, ceva mic, maxim 300w. In spate nu mai pun difuri ca e polita cam mica.
O seara placuta. |
Ti-am lasat un pm.
|
|
| Sus |
|
 |
|