|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
craso Pasionat
Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 62 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Dum Apr 20, 2008 11:06 am Titlul subiectului: Funcita FADER la mp3 player !! |
|
|
Problema sta in felul urmator: vreau sa amplific un sistem de 16.5 cm ( usi fata) si coaxiale de 13 cm (usi spate) cu un amplificator pe 4 canale. Intrebarea mea este daca mai pot folosi functia FADER a mp3 player-ului astfel incat sa nu prajesc difuzoarele de 13 cm avand in vedere ca au o putere mai mica decat cele de 16.5 cm.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Apr 20, 2008 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ai nevoie de functia fader, poti seta absolut tot din reglajele amplificatorului pe 4 (patru) canale. (level'ul in acest caz te ajuta sa dai mai multa sau mai putina putere pe fiecare pereche de difuzoare.) _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
craso Pasionat
Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 62 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Dum Apr 20, 2008 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci reglez din amplificator. Toate amplificatoarele au asemenea reglaje, sau trebuie ceva mai special? Rog o recomandare de amplificator cu 4x100 w rms cu acest fel de reglaje pana in 500 lei sau putin peste. Amplificatorul o sa-l pun pe Focal Polyglass sau pe Hert Energy (eventual ceva DLS dar nu am asa mare incredere in ei ) .
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|