| |
| Autor |
Mesaj |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Vin Oct 05, 2007 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
sorry , nu mai stiu unde sa iti zic sa cauti.  |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Vin Oct 05, 2007 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu-i nimic .... asta e
sa fie invatatura de minte si pt altii
TheDragon as vrea sa iti raspund pe privat dar nu pot ca mi-a fost sistat dreptul de a trimite mesaje private de catre administratori
sfatul meu este sa te uiti atent ... sa analizezi bine ceea ce cumperi
eu am cumparat playerul asta de la un amic .... care il "primise" bonus cand isi scumparase masina .... dar el e innebunit dupa Apline si l-a vandut ca sa isi faca linia Alpine ... in fine
ideea e ca l-am butonat putin inainte sa il iau - sa vad de ce e in stare ... si am fost multumit
diferenta intre un player de clasa asta si unul mai vechi este in putere .... si anume acei 4x25 W care ii au playerele vechi si cei 4x50 W care ii au astea noi (chiar daca nu sunt reali ...... ) si mai exact diferenta consta in nivelul de distorsiuni care apar la volum mare ....
iti zic concret ce am patit eu - pe playerul vechi nu puteam ajunge la nivelul de decibeli la care ajung acum (cu playerul nou) fara sa imi sparg capul cu distorsiuni
diferenta mare aici e ..... si daca mai asculti din cand in cand muzica tare - o schimbare de genul asta este meritata
eu unu` nu dau 2 bani pe marca unei scule ... m-am saturat de scule proaste cu marci mari pe ele si care nu stiu sa faca nimic in plus fata de unele de marca mai putin renumita - dar cu pret in jumatate
m-am saturat sa platesc branduri .... m-am saturat sa platesc numele si sigla |
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
Trimis: Vin Oct 05, 2007 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci diferenta MARI nu sunt intre playerul meu si celalat ? daca spui ca nu difera nici nu ma mai bag sa fac schimb (desigur dadeam si diferenta) difuzoarele pe care le pun pe player sunt : fata coustic cs502
si pe spate 200 lpp ! si mare intrebare o sa simt o diferenta MAJORA intre playerul meu majestic 4x20 si sony care are 4x45
off: da dc nu mai poti sa trimiti PM ? ai facut vreo boacana?  |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Oct 05, 2007 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te asigur eu ca o sa simti diferenta ...marea diferenta!!
si eu am fost in aceeasi situatie ca tine! am avut un player 4x20w made in europa (pe o salupa cred) , si apoi am luat un sony GT 410 U! pot spune ca diferenta e ca de la cer la pamint! sony are 26 w rms iar cel dinainte cred ca abia ajungea la 10 w rms!
diferente la calitatea sunetului sunt dar nu chiar asa de mari dar la putere nici nu se discuta!
concluzie: O sa simti diferenta! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Lun Oct 08, 2007 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| TheDragon a scris: | off: da dc nu mai poti sa trimiti PM ? ai facut vreo boacana?  |
din pct de vedere al adminilor - cam asa se pare |
|
| Sus |
|
 |
|