|
Autor |
Mesaj |
miezu' Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 83
|
Trimis: Joi Sep 28, 2006 10:50 pm Titlul subiectului: garantia de la logan |
|
|
risc sa pierd garantia la masina dak imi pun difuzoare 6x9 in spate la logan si mai leg niste fire la baterie pentru o statie,asta in cazul in care am bonuri fiscale pentru fiecare manopera in parte????sunt curios |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Joi Sep 28, 2006 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si ai mei parinti au luat o dacie noua acum ceva timp. Garantia includea ......... nimic. Nu stiu cum e in ziu de azi, dar pe atunci erau obligatii de genul: "Daca participati la curse cu masina pierdeti garantia" .
Din cate stiu eu ca sa nu pierzi garantia la masina trebuie montaj realizat de un "electrician agreat". Cel mai sigur ar fi sa-i intrebi pe ei ce sa faci.
P.S. Nu are rost sa-ti pui ovale daca ai subwoofer. Cele ovale au puteri mai mari in geneal si sunt indicate pentru amplificare. Nu se supara nimeni daca pui de 16 cm, ca asa sunt locasuri daca scoti plasticele de adptare la 13 cm. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Sep 28, 2006 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Garantia se pierde daca modifici ceva ce exista pe masina din fabrica. Daca dai o gaura in tabla, nu te poti plange ca a ruginit, daca faci un chip tuning nu te poti plange ca nu mai merge bine motorul si asa mai departe. In ceea ce priveste garantia sistemului electric, ca sa pui niste difuzoare si un amplificator NU trebuie sa tai nici un fir original... doar adaugi un consumator.. deci nu intervii asupra instalatiei de fabrica.
Eu nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme la garantie pe partea electrica pentru upgrade-uri aftermarket de genul asta.
Iti dai seama ca pentru partea mecanica / motor / tabla etc nici nu se pune problema... ce faci tu nu are legatura cu partile astea.
Daca vrei sa fii 100% sigur poti sa le instalezi intr-un service autorizat Dacia (asta daca ai incredere in mesterii lor care probabil vor vedea un amplificator auto pentru prima data).
Service-urile cu care colaboram noi sunt autorizare RAR si nu prezinta nici un risc dpdv al garantiei. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Sep 29, 2006 8:26 am Titlul subiectului: |
|
|
alta-i problema...multi dealeri dacia insista ca orice modificare sa fie facuta la ei, sau la un alt service agreat. deci 99% depinde de dealer. La loganul meu, la verificarea de 1 an, se invarteau "mesterii" in jurul ei si luau noatite despre ledurile schimbate de la bord, despre alarma, deschiderea portbagajului din telecomanda, rescrierea de soft, sistemul audio modificat total..etc. dar nici vorba sa-mi scrie in caietul de garantie ceva... |
|
Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai am cumparat un amplificator JBL GTO 75.4 de la be-loud si am probleme in ceea ce priveste instalarea.Masina este o Skoda Octavia 2 nou nouta,deci in garantie.Am sunat la Avia si mi-a spus ca ma costa in jur de 200 lei, dar ca pierd garantia la baterie si la alternator.La Porsche nu imi pierd nici o garantie, in schimb ma costa in jur de 350 lei.La Brady ma costa 200 lei si imi pierd garantia la tot sistemul audio, inclusiv difuzoare, tot.Ma aflu intr-un mare impas. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Cred ca mai bine pierd garantia la tot sistemul audio si imi instalez singur amplificatorul si gata.Macar nu mai dau o groaza de bani pe manopera.Va astept cu sfaturi. |
|
Sus |
|
 |
amateur
Data înscrierii: 23/Iul/2006 Mesaje: 26
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu mi-am schimbat boxele originale de la Cielo (garantie) si am taiat placajul ala din spate pentru a monta boxele pe spate fara sa ma gindesc nici o clipa ca as putea pierde vreo garantie desi in certificat spune ca "orice modificare duce la pierderea garantiei".
Instalatia fiind trasa din fabrica singura modificare a fost taierea placajului, ceea ce cred ca nu influenteaza cu ceva functionarea masinii.
Sper sa nu am probleme.  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Noi 23, 2006 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate mi-aduc aminte nu se da garantie la plastice. deci cu alea poti face orice. (placajul ala e tot bagat la categoria plastice). atata timp cat nu te atingi te tabla nu se leaga nimeni de tine. |
|
Sus |
|
 |
|