|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 8:30 pm Titlul subiectului: Re: Gata Assus,daca ma sustii si tu,raman astea. Ce zici? |
|
|
| pi diferenta ar fi ca una e de 16,5cm cealalta de 16 cm. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 10:12 pm Titlul subiectului: Ultima intrebare si iti multumesc mult,Assus! |
|
|
| Pai si pe care sa le iau? pe alea mai mici cu frecventa un pic mai joasa la bass-53hz(6010) sau pe alea mai mari un pic cu frecventa mai inalta la bass-58hz(6510) ??? Raspunde-mi la asta si nu te mai deranjez. Merci frumos! Apreciez ca m-ai ajutat! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Feb 02, 2007 10:21 pm Titlul subiectului: Re: Ultima intrebare si iti multumesc mult,Assus! |
|
|
| care se potrivesc in gauri, acele diferente de 5 Hz sunt ca si inexistente. oricum difuzorul nu va lucra la frecventa respectiva, vei seta tu din amplificator pe HPF pe la 80 hz. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 03, 2007 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| asus sa se simte foarte bine diferenta de la 80hz la 50 si chiar mai jos! se simte chiar si bassboost, care e undeva pe la 45hz. totul depinde de el cum vrea sa auda in masina. de ce sa puna hp la 80 daca nu are subwoofer??! in cazul in care are, da se pun la 80hz, dar daca nu are se lasa la 50hz, iar daca nu are pretentii in a asculta foarte tare, de preferat este sa se "joace" si la bass bust, dar in orice caz, nu dezactiva hp filter, deoarece frecventel mai jos de 30hz vor face doar sa aduca distorsiuni difuzoarelor. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Sâm Feb 03, 2007 9:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| dragule, daca citeai cu atentie, eu spuneam ca nu se simte diferenta de frecvente intre cele 2 difuzoare enumerate de ele...unul coboara la 53Hz, altul la 58 Hz. acei 5 Hz nu-i simti, nu diferenta de la 50 la 80 Hz. intr-adevar, daca nu are sub, un HPF mult mai jos, 35-45 hz e mai indicat. |
|
| Sus |
|
 |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
no offence, alea-s prastii!
Nu te lasi tu de infinity deloc, parca te-au vrajit watii aia de pe ele! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|