Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Geamuri ionizate?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
sov_vali

Data înscrierii: 19/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 3:11 pm    Titlul subiectului: Geamuri ionizate? Răspunde cu citat (quote)

sal..
-nu stiam de geamuri ionizate pana acu' cateva zile cand am citit intr-un topic p-aici..
-sunt mai bune ionizate decat cu folie? se da autorizatie pt laterale fata? eu am inteles ca poti sa-ti pui pe laterale fata da sa fie vizibilitatea 70%
-si daca aveti idee unde ma pot duce pt asta e perfect.. Very Happy

Ms!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 5:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt autorizate rar in urmatoarele conditii opacitate 30% lat.fata si 70%lat.spate si luneta. Cel mai bine ies si care sa vad si frumos si sunt facute uniform la pitesti la dacia.
Daniel23

Data înscrierii: 20/Mar/2008

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Opacitatea maxima la folie e 73% (ptr fata). Costa cam 4 milioane fata, spate si luneta (masina "normala" Smile )
Sus
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 7:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daniel23 a scris:
Opacitatea maxima la folie e 73% (ptr fata). Costa cam 4 milioane fata, spate si luneta (masina "normala" Smile )

Gresesti opacitatea maxima la folia pentru fata este de 30% (transparenta 70%) , pune mana frumos pe codul rutier si uitate ca este precizat acolo, sau intreaba pe cineva care monteaza folie llumar sau 3M.

Pt o masina normala laterale toate cele 4 si luneta costa cu folie llumar sau 3M in jur de 5-9 milioane in functie de ce grad de calitate are folia.

Daniel23

Data înscrierii: 20/Mar/2008

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar am intrebat pe cineva care monteaza... si asta mi-a zis. Transparenta (am gandit aiurea Neutral ) 73% ptr fata, pret in jur de 4-5 milioane (cu omologare)
Sus
sov_vali

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu vreau sa`mi pun pe toate geamurile in afara de parbriz.. si vreau 70% vizibilitate pe toate... Da am auzit ca astia de la Llumar nu dau autorizatie pe fata.

bine ca nici n`am fost sa intreb.. da cand am timp o sa ma duc.

si inca ceva: la ei in ce consta autorizatia? ti le trece in talon sau iti da o foaie la mana cu o stampila?
Sus
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un prieten care si-a pus de curand folie lumar pe un logan toate gemurile in afara de parbriz.

73%, transparenta fata
5 % transparenta restu'

CU autorizatie

L-a costat in jur de 550 RON

Ca zona unde a montat-o ( Bucurestii noi )
Sus
sov_vali

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2008 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

danijblbass a scris:
am un prieten care si-a pus de curand folie lumar pe un logan toate gemurile in afara de parbriz.

73%, transparenta fata
5 % transparenta restu'

CU autorizatie

L-a costat in jur de 550 RON

Ca zona unde a montat-o ( Bucurestii noi )

poti sa dai un punct de reper ceva..? Very Happy ms ..
Sus
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai mp
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum