|
Autor |
Mesaj |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 10:51 am Titlul subiectului: Genius SW-HF5.1 5005 WOOD 150W RMS |
|
|
ce parere aveti de noul sistem genius ? exteriorul s-a schimbat, dar piesele sunt aceleasi ? adica merita diferenta intre cel vechi care acum e 280RON si cel nou care e 350RON ? |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
aseara l-am ascultat yo...parerea mea ...e ca e doar un "facelift" o schimbare de look ....se aude la fel.... si knd dai tare....nu mai are aceiasi claritate.....  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am sistemul de 120w adik ala mai vechi
prin multe reviste de specialitate era desemnat ca un sistem de top
se aude mai bine decat asta nou este diferenta
si la ce pret eu zic despre el ca a fost unul dintre cele mai reusite sisteme 5.1 _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
dgdgaby a scris: | eu am sistemul de 120w adik ala mai vechi
prin multe reviste de specialitate era desemnat ca un sistem de top
se aude mai bine decat asta nou este diferenta
si la ce pret eu zic despre el ca a fost unul dintre cele mai reusite sisteme 5.1 |
Frate hai ca ne-ai omorat sistem de top,cred ca glumesti ,reviste de specialitate care?
120w??,are trafu de ~55-60w
Corect ce ai spus, ca a fost unul din cele mai reusite sis 5.1 DIN GAMA AIA DE PRET
La 3 milioane e excelent pe placi de sunet integrate si multicanal pt filme joace.
Din pacate MUZICA nu prea iese din el,oricum l-ai bibili.Astea noi au tendinta sa se strice mai rpd,pun difuri mai slabe si finali piratati.Cine face probe de db drag cu ele ,stie ce il astepta
Ma apuc de facut posturi sa-mi apara si mie 'audiofil' la avatar
Cine a inventat sistemul cu nr de posturi asta,mare pacat a facut,deci sa nu va aud  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Axel Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 70
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exact !  |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Dum Ian 20, 2008 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
am si eu acest sistem....de 150 w
pentru banii astia...350 ron.... e best buy!
Iar in legatura cu afirmatia ca e un sistem de top.....
sta prost pe partea de medii si inalte....in rest e destul de incisiv.
oricum...daca vrei calitate....lasa sistemele 5.1...si ia-ti un sistem de boxe stereo... _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 21, 2008 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
sau mergi pe logitech Z5500 ca nu iti iei un receiver si un set de boxe decente la aceeasi bani. cu 11 milioane iti iei o prastie de home cinema din comert si nu prea se compara cu z5500.
calitatea nu prea tine de stereo sau 5.1. sincer am vazut niste sisteme 5.1 cu receivere tari, boxe de 60 de mil numai pe fata si suburi de 3-500rms care se auzeau "foarte calitativ" .
deh, cine are banu...  _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 21, 2008 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
va multumesc la toti pt raspunsuri.
sitemul nu e pentru mine e pentru cineva( care nu stie ce e aia distorsiune si daca scrie 5000 W e si mai bine ) si ma gandeam ca asta e cel mai bun sistem de facut galagie de pe piata la 310RON ( l-au m-ai ieftinit ) altceva nu prea ai ce sa iei sa faca galagie...
 |
|
Sus |
|
 |
Neamtzu
Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 10 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Ian 24, 2008 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer intre Genius si Logitech as alege Logitech si pt faptu k il am si suna s 10 mii d ori mai klumea dkat Genius......in fine fiecare isi ia cat il permite buzunarau..........si na ii bun si Geniusu nu spun ka Nu...ceea ce imi place la Genius ii ka sateliti si wooferu is din Lemn .......si ii klumea si merita _________________ U Fuck With Me U Fuck With The Best |
|
Sus |
|
 |
SirGaby

Data înscrierii: 13/Iul/2008 Mesaje: 3 Locație: Giurgiu
|
Trimis: Dum Iul 13, 2008 3:10 am Titlul subiectului: Salut am si io o nelamurire cu Geniusu asta:D |
|
|
il am de un an sistemu...si pana acum 2 zile a mers cum am ascultat io muzica cu bas mai mereu si non stop:D...dar ca sa vezi acum 2 zile i-am distrus difuzoru de bas (are marimile 220 x 412 x 344 mm) si as vrea sa ii iau alt difuzor ceva mai tare decat ce are acolo....pt timpu cand o sa-l distrug a 2 oara si nu o sa mai fie in garantie k acum:)))...si inca nu l-am dus la garantie o sa-l duc de luni...da intrebarea mea e urmatoarea : Gasesc un difuzor JBL de bass de preferat auto care sa intre in locu la asta de la Genius (cu dimensiunile 220 x 412 x 344 mm) daca da:D astp si io raspunsuri!!! multumesc |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Iul 13, 2008 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
dimensiunile acelea sunt ale cutiei wooferului, in care este dif-ul de bass, amplificator, alimentare si ce alte circuite mai au ei pe acolo. Difuzorul are dimensiunea de 16,5cm ( 6" ) , impedanta nu o stiu, dar banuiesc ca e de 8ohm. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
SirGaby

|
Trimis: Dum Iul 13, 2008 7:16 pm Titlul subiectului: da impedanta e de 8 ohmi |
|
|
si deci 16,5...multumesc....si pot sa gasesc un JBL la dimensiunea asta.... ??o sa caut sa vad ca daca-i pun un JBL de bass nu cred ca mai se distruge curand nu? si inca o data ms pt raspuns |
|
Sus |
|
 |
SirGaby

|
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Dum Iul 13, 2008 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deoarece vad ca nimeni nu ti-a spus inca cum stau treburile,ca vad ca esti pe dinafara problemei,hai sa-ti tai eu putin avantul
Cutia pe care o are acel genius este un bandpass(adica o camera inchisa in spatele difului si o camera deschisa in fara(bassreflexx),un tip de cutie care spre ghinionul tau NU permite ori dif pus asa acolo ca intra la gaura).Este mai sensibila la schimbari ale parametrilor ca o compresie ,sau un br,de exemplu si daca nu pui un dif cu aceeasi parametrii sau cat mai apropiati ca ai difului actual pt care a fost ea socotita o sa obtii cu siguranta un kkt,mai ales tinand cont si de 'investitia ' pe care cred ca vrei sa o faci.O sa ajungi sa dai doar pe dif cat pe tot sistemul si e posibil sa suna mai prost ca originalul
Asa ca ai grija cum il utilizezi,ca s-ar putea sa ramai cu okii-n soare cu alta ocazie.Desi este un dif f ieftin si tot chinezesc ca si celelate care se gasesc cu cateva sute de mii pe la diverse magazine,este cu mult mai bun decat acelea
In nici un caz nu-ti recomand utilizare unui dif cu impedanta mai mica decat cea suportata ded amplificatorul din el si cu atat mai mult un dif auto(care nu este optimizat pt utilizarea in cutie si subbas)
Ai mare grija ,cateodata carpeala nu e crezi,nu intotdeauan se merita.
Asa,din pacate nu prea sunt nici parametrii la diful din genius ca sa ai o plecare,deci...,iti doresc bafta la mestereala  |
|
Sus |
|
 |
Armadyllo Pasionat
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 90 Locație: etaj 1
|
Trimis: Lun Iul 14, 2008 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Fac astia pentru calcuri niste boxe de te doare capul. Eu folosesc un Creative I-trigue, vai de capul lui, dar pentru ascultat in casa merge.
Un prieten avea un Logitech, pe care voia sa-l arunce pe motiv ca s-a stricat (in fond era doar potentiometru desprins). Am desfacut subwoofer-ul 20/20/20cm, scot gratarul ala, desfac suruburile, si hop... zic ca trag de difuzor, care nu era decat o membrana sensibila la vibratiile dif-ului din interior. Este o incinta band-pass de nus ce level, cam asa facuta. Are doua camere, nici una seald, comunica printr-un port intre ele, iar in afara se aude doar din ce vibreaza membrana (cam 18cm). Si credeti-ma ca suna extraordinar de bine pentru un dif de vreo 10 cm.
Asa ca are dreptate CBI, nu pui orice, numai ca incape in gaura. Sunt calculate dupa niste paramentrii, pe care daca nu-i stii, devine dificil. |
|
Sus |
|
 |
|