Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Golf 4 .... ajutor configuratie...
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
icecold

Data înscrierii: 18/Iun/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 9:01 pm    Titlul subiectului: Golf 4 .... ajutor configuratie... Răspunde cu citat (quote)

Salut. Mi-am luat un golf 4, motorina in 2 usi si am luat un casetofon alpine ida-x001. Masina are boxe in usile din fata...atat. Vreau si eu o configuratie pentru masina asta...boxe+statie+sub+condensator daca este cazul (am o baterie varta de 74A).....dispun de 20 mil ...se mai poate mari putin bugetul cu 1-2 mil dak este cazul....Putin ajutor va rog.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Taie condensatorul de pe lista
2. Kit de awg0, neaparat. Acolo pica aprox 300 lei
3. As face pe rand upgrade-uri, adica acum subwooferul si mai tarziu boxe (doar ca exemplu, se poate si invers)

Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Energy_ESK_165/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/CRUNCH/GroundPounder/GP4150/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W257D2/ + incinta custom
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M500/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Ground_Zero/GZPK_50/
parerea mea....
PS:fiecare comp a sistemului Hertz va fi amplificata separat
bft!
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca ai recomandat subwoofer pioneer cu 2x2ohm iar amplificatorul alpine are 2ohm minim.
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
vezi ca ai recomandat subwoofer pioneer cu 2x2ohm iar amplificatorul alpine are 2ohm minim.

Embarassed hopaaa scz Laughing
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W307D4/
cred ca la asta ma gandeam
Sus
icecold

MesajTrimis: Mar Feb 10, 2009 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pt sfaturi...dar explica-mi si mie pls de ce nu am nevoie de condensator...nu vreau sa pun sistemu si sa imi schimb bateria peste o luna...
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mar Feb 10, 2009 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

icecold a scris:
multumesc pt sfaturi...dar explica-mi si mie pls de ce nu am nevoie de condensator...nu vreau sa pun sistemu si sa imi schimb bateria peste o luna...

Condensatorul nu tine loc de baterie. Oricum se descarca bateria, ca e condensatorul acolo, ca nu e.
Am probat tot pe un Golf 4 un RX mono la 0.5 ohmi si se descurca bine sistemul electric. Dar neaparat cu AWG0.

Sus
icecold

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2009 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru sfat...dar o baterie deep cycle e peste puterile mele...valoreaza km mult...12 mil e o investitie km mare
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2009 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

icecold a scris:
multumesc pentru sfat...dar o baterie deep cycle e peste puterile mele...valoreaza km mult...12 mil e o investitie km mare

Nu am zis absolut nimic de baterie in plus. 1000w sunt usor de sustinul cu sistemul electric standard.

Sus
icecold

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2009 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze...eram eu cu gandu la bateriia aia...mi-a zis cineva k mi-ar trebuie o asemenea bateriie la configuratia de mai sus...la 2 statii si restu aparatelor....
Sus
Signalrunner
Pasionat

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2009 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bateriile Deep Cycle se folosesc la sistemele mult mai mari , montate pe masini care participa la concursuri SPL , Cu scopul de a-i permite amplificatorului sa traga curentul necesar repede si fara probleme Wink
La ce ti-a fost recomandat mai sus , ai nevoie doar de cabluri serioase de la acumulatorul masinii pana in portbagaj Wink
Sus
icecold

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pt raspuns...boxele hertz unde se monteaza in usi sau in spate...? Ma bate gandu sa mai strang niste bani si sa pun 4 boxe in masina...ma gandesc si sunetul va fi pe masura dar merge sa leg toate 4 la statie sau doar 2...? Scuze k nu prea ma pricep dar nu as vrea sa dau o gramada de bani si sa vad k nu se merita...
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 1:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amplificatorul recomandat mai sus este pe 4 canale. poti pune 2 sisteme sau un sistem amplificand fiecare difuzor in parte (mai recomandat) . nu cred ca vei avea nevoie de 2 sisteme, unul amplificat fiind deajuns . iar daca ai bani pentru 2 sisteme.. mai bine iei un sistem mai bun .

* un sistem = 2 midbass + 2 tweeter , fiecare cu filtrul lor , 4 la numar .
pentru a lega doua sisteme (8 difuzoare si 8 filtre) va trebui sa renunti la amplificarea independenta per difuzor si sa legi in paralel cate 2 filtre (midbass+tweeter) .

daca ai nevoie de desen.. anunta-ma.

am recitit primul post.. ca sa fac un inventar ... si vad ca ai hatchback... in 2 usi , corect ? in cazul asta nu poti pune difuzoare decat in usile din fata , sub luneta nefiind recomandat iar in alta parte nu stiu unde ai putea sa pui.

Ultima modificare efectuată de către Pigoo la Sâm Feb 14, 2009 1:40 am, modificat de 1 dată în total
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 1:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca poti extinde bugetul pana la astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/P_236_Precision/ ar fi foarte 'ochei'
Sus
icecold

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap este un hatchback dar pot sa pun difuzoare in usiele din fatza si am loc si de difuzoare in spate langa bancheta...deci 4
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum