| |
| Autor |
Mesaj |
Alex4Golf4
Data înscrierii: 28/Mai/2009 Mesaje: 7
|
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 428 Locație: Cluj
|
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Joi Mai 28, 2009 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Foarte bine gandit razvy ... sculele alese de razvy sunt cu mult peste ce ai ales tu acolo si sunetul o sa fie altul ... pretul eset aproape identic daca nu iesi chiar mai bine... |
|
| Sus |
|
 |
Alex4Golf4
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,dar eu m-am gandit ca o sa sune mai bine daca bagi totul de aceiasi firma.Sau daca vine unu altu te intreba ce muzica ai ? i zici hifonic , pionner , etc.Nu sunt ironic sau nush cum sa zic, sa nu credeti ca nu va inteleg ce ziceti .
oricum multumesc mult pt ajutor.Sper sa sune frumos.Si condensator trebuie sa imi pun pt ca pe baterie vor fi xenon faza lg @ scurta.Neoane under.Si mai multe chesti. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Alex4Golf4 a scris: | Da,dar eu m-am gandit ca o sa sune mai bine daca bagi totul de aceiasi firma.Sau daca vine unu altu te intreba ce muzica ai ? i zici hifonic , pionner , etc.Nu sunt ironic sau nush cum sa zic, sa nu credeti ca nu va inteleg ce ziceti .
oricum multumesc mult pt ajutor.Sper sa sune frumos.Si condensator trebuie sa imi pun pt ca pe baterie vor fi xenon faza lg @ scurta.Neoane under.Si mai multe chesti. |
si ce ti-e greu sa zici ca ai sub pioneer amplificat de un hifonics si difuzoare fata gz amplificate de un helix?
nu tot timpul e recomandat sa "pastrezi linia"
si decat condensator mai bine inca o baterie! _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt firme care se pricep la amplificatoare, si firme care se pricep la boxe.
daca vrei linie, in general firmele care se pricep la toate.. sunt scumpe, exemplu.. focal .. dls...helix brax... etc |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce ma enerveaza.. cere parerea altora desi tot aia cumpara pentru ce mai ceri pareri?cumpara ce vrei si punct nu mai intrebat.. is bune is bune? pentru ca daca omu iti zice altele mai bune tu tot pe a tale ramai nu vad rostu... e enervant |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| condensatorul iti ocupa loc in portbagaj doar nu te ajuta cu nimik desi ai faza lunga scurta si neoane sub masina.. |
|
| Sus |
|
 |
cristi' Pasionat
Data înscrierii: 09/Noi/2008 Mesaje: 86
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| zeusrazvy a scris: | | condensatorul iti ocupa loc in portbagaj doar nu te ajuta cu nimik desi ai faza lunga scurta si neoane sub masina.. |
aiurea...cum sa nu te ajute cu nimic
e decorativ si iti arata si voltajul  |
|
| Sus |
|
 |
Alex4Golf4
|
Trimis: Vin Mai 29, 2009 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| zeusrazvy a scris: | | ce ma enerveaza.. cere parerea altora desi tot aia cumpara pentru ce mai ceri pareri?cumpara ce vrei si punct nu mai intrebat.. is bune is bune? pentru ca daca omu iti zice altele mai bune tu tot pe a tale ramai nu vad rostu... e enervant |
nu te enerva mane.eu nu am cine sa imi faca incinta la sub.faza e ca mia zis multa lume ca , canta bine alea.Eu am intrebat frumos.oricum multumesc pt parerile voastre. |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Sâm Mai 30, 2009 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
incinta la sub iti fac mai multi de pe forum, doar trebuie sa ii rogi frumos....  |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Mai 30, 2009 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cristimac a scris: | incinta la sub iti fac mai multi de pe forum, doar trebuie sa ii rogi frumos....  |
Si trebuie sa gasesti pe cineva aproape  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Alex4Golf4
|
Trimis: Sâm Mai 30, 2009 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | | cristimac a scris: | incinta la sub iti fac mai multi de pe forum, doar trebuie sa ii rogi frumos....  |
Si trebuie sa gasesti pe cineva aproape  |
lasami un pm cu id-ul tau de mess.daca imi faci o oferta buna fug la tine pt incinta + montaj  |
|
| Sus |
|
 |
Alex4Golf4
|
Trimis: Sâm Mai 30, 2009 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze pt dublu post.
m-am gandit mai bine la ce ati zis si voi si m-am interesat mai bine si asa e.
pt bass m-am gandit mai bine.
ar merge
sub
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W3001D4/
si un amplif bun pt el ?care ar fi ?
ar suna mai bine ca jbl-ul ala?si as avea mai mult spatiu in spate.Cred.
pareri |
|
| Sus |
|
 |
|