Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Golf IV

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
g0biko

Data înscrierii: 16/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 10:50 pm    Titlul subiectului: Golf IV Răspunde cu citat (quote)

Salutare ! Am un Golf 4 scurt si as dori o configuratie cu BASS in ea ; de asemenea as vrea sa bag si ceva medii la interior daca se poate. Am nevoie si de un MP3 Player. As vrea sa imi dati configuratiile cele mai bune dp parerea voastra pana in 16.5 milioane. Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
g0biko

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2007 6:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu`mi poate da nimeni o configuratie ? Sad
Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2007 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu iti recomand linie JBL : eu zic ca sar potrivi foarte bine Woofer si statie Amplificator si Difuzoare iar pentru mp3 player scapi de sistemul stoc care il ai mai pui 1 mil si ei si un mp3 player Rolling Eyes

P.S. woofer`ul il legi la 2 canale in punte la statie iar celelalte pentru difuzoare si iar timpanele vor avea de suferit Rolling Eyes

niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2007 8:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as merge ca difuzoare pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/GTi/T595_Limited/ dar nu sunt sigur ca iti mai ajung banii si pentru amplificarea lor... sau ca le poti monta...
g0biko

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar un player DEH-P40MP
cu un woofer GTO 1204BP
cu ampl GTO 75.2
si inca 4 difuzoare de 50W pe care le poate suporta casetofonul nu ar merge ? ce spuneti ?
Sus
g0biko

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele trebuie sa aiba diagonala de 16cm ca si cele din stock sa nu fac modificari ... ce imi recomandati mai ieftin si bun Razz
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum