Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Golf MK2 1.3CL
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Ian 22, 2014 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am luat si un set nou de 0awg.Probabil siguranta va fii schimbata cand il voi lega altfel.Deocamdata subul la 2 ohmi pana fac ceva cu partea electrica.

Zilele astea il montez . Inca ma gandesc daca imi fac un suport ceva pt amplif .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 23, 2014 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma cam incurca playerul pentru ca as vrea sa fac un 3way-active.

Sa iau un crossover activ si sa trimit la amp sau sa imi achizitionez un amplif mai decent cu reglaje pt 3 way?

Astept cateva indrumari Mad
Sus
darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Sâm Ian 25, 2014 11:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu iti recomand player... Cand am vazut cum arata playerul tau am crezut ca este 80 PRS ca al meu dar dupa am vazut ca este unul mai slab din serie...

Eu unu ti-as recomanda player este mult mai practic si cu setari mai precise, prin ce este nou pe piata si stand alone (nu ca alpine sa ai nevoie de procesor extern pentru activarea respectivelor optiuni):

1. Pioneer DEH-80PRS
Acest player il detin, este un super player din toate punctele de vedere, foarte practic, usor de folosit! Si te pot ajuita cu sfaturi la setari cu el Very Happy
2. Kenwood KDC-BT92SD
Am avut KDC 6051 cam acelasi player fara 3way am fost foarte multumit de el ce am inteles ca in timp face figuri conexiunea dintre fata si hu, numai citeste bine cd-uri... Acesta fiind gasite la un prieten Monstarel, posibil sa fie din cauza lui ca nu la folosit corect, nu vreau sa generalizez de la el...

Amandoua poti sa le cumperi de unde vrei cat mai ieftin si cu garantie.
AVIZ!
Daca le cumperi de la diferiti reselleri din afara orasului tau, iti recomand sa le montezi intr-un service autorizat pentru a iti activa garantia la player.

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Sâm Ian 25, 2014 12:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acel player mi-a fost facut cadou si cel care la luat a avut ca referinta 3 perechi de preout-uri de la 4v in sus, si Low-Pass filter,High-Pass filter.Si pe asta la gasit Laughing .Nu puteam sa il refuz.

As vrea pe viitor sa achizitionez 80prs,este un player excelent din specificatii sau kenwoodul acela,dar sincer trag catre 80prs.Am avut si playere kenwood ,am pioneer.Poate voi vinde modelul asta si cumpara unul din cele doua,dar la cum e piata din RO Laughing .

Am testat azi dimineata amplificatorul,la 2 ohmi,pentru ca am siguranta de 150 deocamdata si nici curent pentru 0.5.Sunt fericit deocamdata ca nu imi flexeaza parbrizul groaznic.Va trebuii o insonorizare urgenta si o incinta facuta calumea,nu asa Very Happy .

Difuzorul este din nou brutal,autoritar ,umpic prea tare parca pentru gusturile mele.Sper ca insonorizarea si micile configuratii sa il mai imblanzeasca putin.

Am sa fac un video cand nu o sa mai ninga Evil or Very Mad Evil or Very Mad .

Multumesc Darkofeel pentru sfaturi,chiar asa o sa fac cu garantia data viitoare.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Ian 25, 2014 3:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

darkofeel a scris:
Am avut KDC 6051...Acesta fiind gasit la un prieten Monstarel, posibil sa fie din cauza lui ca nu la folosit corect, nu vreau sa generalizez de la el...

La o etapa de CNCA de anul trecut (parca Constanta) chiar l-am avertizat de problemele acestui player si parca nu-i prea venea sa creada Smile !
Poti sa generalizezi linistit, toate au aceleasi probleme, contacte imperfecte datorita jocului care il face fata detasabila, erori la citirea stick-urilor cu prea multe foldere, erori la cd! Oricat ai avea grija de ele, mai devreme sau mai tarziu, tot or sa se manifeste!
Pacat de el ca pe parte de sunet/setari nu prea ai ce sa-i reprosezi!
Sus
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Joi Ian 30, 2014 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
Ma cam incurca playerul pentru ca as vrea sa fac un 3way-active.

Astept cateva indrumari Mad

Sunt multe playere care stiu 3way pe piata sh...si la un pret acceptabil .
Arunca o privire la alpine cda 9813, 9815, 9833, 9835,9853, 9855, toate stiu 3way activ iar 9813 si 9833 le gasesti in jurul sumei de 250 lei.
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 30, 2014 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am sa incerc sa caut mai incolo unul dintre playerele astea.Multumesc de serii.Deocamdata Pioneerul o sa ramana pana dupa vara.

Sper sa fac o insonorizare serioasa cum da caldura .HDC3-ul misca destul de multe chestii prin masina mai mult decat ar fii nevoie.

Ca si update mi-am montat un sistem de inchidere centralizata mai evoluata.Aproape imposibil de intrat inauntru fara telecomanda.Ogramada de fire false,diferite horn-uri ascunse in toate partiile masinii,cred ca dau 130 db cu ele Laughing .Securizat incinta,amplificator ,amp rack de metal,destul de greu de demontat,flushmount difuzor cu 0 spatiu pentru a fii ridicat,suruburi de diferite feluri,foarte multe chestii de securitate care tin la protectia masinii.Plus ca niciodata nu stau departe de ea si nu plec cu Golful decat daca stiu ca vad masina si o aud in caz de ceva.
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Joi Ian 30, 2014 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bogdi am o intrebare totusi Razz daca tot bagi atatia bani in sistem audio cum de ai ales o asa masina si nu ceva mai nou? ... nu ca eu as avea nush ce bolid Smile)
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 30, 2014 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da stiu, dau des de intrebarea asta ! Chiar unele persoane apropiate ma intreaba.

Daca urmaresti evolutia Car-Audio-ului din Romania,ai sa observi ca exista o traditie cu Golfuri din Timisoara (De la UGOD care a facut un proiect superb intrun MK-2 pana la mine).

Am ales Mk2-ul pentru ca e o masina usor de lucrat ,ieftina,destul spatiu cat sa iti faci de cap si care da tare in SPL.Are partea din fata foarte rigida si nu flexeaza nici la w-ii care ii am acum

Plus de asta o aveam de mult si nu am dat un ban pe ea.Este foarte ieftin de intretinut:consuma foarte putin,impozite asigurari foarte ieftine ,piese usor de gasit si la preturi mici.Masina e de pe vremea cand neamtu' facea lucru sa tina ,drept urmare motorul este ORIGINAL,fara intervenzii majore decat schimbarea unor piese consumabile.

Si pana la urma,nu imi place grandomania exagerata ,tiganismele de genul : Am Mercedes dar nu imi permit un filtru de ulei si pun motorina de 15 lei.

Pe langa cele spuse ,masina se tine excelent de bine pentru varsta ei.

AAAA da Embarassed Embarassed Embarassed mai are si valoare sentimentala .
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Joi Ian 30, 2014 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:

Si pana la urma,nu imi place grandomania exagerata ,tiganismele de genul : Am Mercedes dar nu imi permit un filtru de ulei si pun motorina de 15 lei.
AAAA da Embarassed Embarassed Embarassed mai are si valoare sentimentala .

Bine spus Smile))

stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Vin Ian 31, 2014 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inteleg bogdi .. mai ales cu partea sentimentala Smile) pai atunci spor la lucru ... eu mai astept putin sa se duca frigul asta de afara si ma apuc si eu de sistem , ca acum mie si rusine sa dau drumu la muzica in masina Smile)
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 31, 2014 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un test asa "la rece" .

Stiu multi o sa zica "aaa liseste aia,fa aia"...da stiu mai sunt multe de lucrat de la firele de la difuzor la insonorizant .Dar am facut un test rapid asa ca eram nerabdator

http://www.youtube.com/watch?v=szyVdZ7GPrk
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Vin Ian 31, 2014 3:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
Un test asa "la rece" .

Stiu multi o sa zica "aaa liseste aia,fa aia"...da stiu mai sunt multe de lucrat de la firele de la difuzor la insonorizant .Dar am facut un test rapid asa ca eram nerabdator

http://www.youtube.com/watch?v=szyVdZ7GPrk

Frumos Smile
Stai sa vina caldura sa poti intra mai serios in actiune Smile

Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 03, 2014 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prima victima

Ultima modificare efectuată de către Bogdi24 la Lun Feb 03, 2014 5:31 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 03, 2014 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu puteam modifica imaginea.

rsz_yf6uyyv.jpg
 Description:
 Filesize:  206.44 KB
 Viewed:  376 Time(s)

rsz_yf6uyyv.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum