Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

golf mk3 by otzy
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi daca dai peste un tolomac de politist si vrea el neaparat sa-ti faca belele o dai jos Smile) adica eu unu o dau jos daca o sa-mi faca gura garcea. nu e problema, a 2-a zi o pun iara Razz
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar vezi ca pe langa datul jos tot iti taie chitanata,asta daca are chef sa astepte pana o dai tu jos,daca nu iti ia talonul si mai umbli si pe la itp,si daca o mai pui odata sigur iti iesea omologata de banii aia daca doamne fereste te ia de doua ori la intrebari
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi pt o tura de pus am cheltuit 16 lei Very Happy
pt omologat culoarea asta ma ajunge la 500 lei Shocked

de dat jos nu e problema ca se cojeste imediat, prinzi de un colt si in 3 min toate geamurile sunt curate:P

talonu se retine doar daca problemele nu pot fi remediate pe loc...da hai sa revenim ca nu am avut probleme cu politia din cauza foliilor si nici nu vreau sa am Laughing

adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

is curios cat e amenda Rolling Eyes
Sus
Vitrina
Priceput

Data înscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal otzy .. poate pui si tu un video Very Happy sa vedem si noi cum vibreaza dacia pe cazanu` de il ai in portbagaj
boxe spate nu ai ? nu pui ? cum ar suna niste boxe spate bagate in ushi .. amplificate de player ?

eu vreau sa pun boxe in ushile in spate ... da sunt curios daca se merita. sau las doar pe fatza (desii doar alea dp. fatza nu cred ca o sa faca fatza la 3 galetzi)

ps. nu uita de filmuletz Very Happy
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@adi_0106 sincer nu inteleg unde vrei sa ajungi Rolling Eyes
nush exact cat e amenda da se retine talonu pt folii neomologate sau nemarcate corespunzator.

@vitrina: eu unu nu am si nici nu am intentia sa pun boxe in spate pentru ca bugetu nu imi permite. raman la difuzoare fata + woofer.
filmuletz am vrut sa fac azi da nu am gasit camera Sad. eu nu am da o sa caut prin " vecini"

acuma montez alimentarea awg 0 Exclamation Twisted Evil

purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@adi_0106 - 9 puncte amenda (9 x 50 RON - 450 RON) si tot atatea de penalizare (puncte la permis) - sunt nebuni ...

Scuze de offtopic
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.youtube.com/watch?v=Rys7KcThVTU
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

misca bine...dar nu prea ai dat in el... Laughing
Vitrina
Priceput

Data înscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumoooos Very Happy SANKYU pt. filmuletz
chiar .. cu ce putere ai dat in el ?
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scrie acolo BXi 606, adica 600 W @ 1ohm
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

filmuletzu a fost facut seara si nu mai prindea camera bine frame-urile Razz plus ca microfonul era depasit de situatie. cred ca o sa fac azi inca unul mai p lumina
adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:

vreau sa ajung la ideea ca .... is doritor si eu de niste folii pe geamuri si vreau sa stiu la ce pericole ma expun
purebhp a scris:
@adi_0106 - 9 puncte amenda (9 x 50 RON - 450 RON) si tot atatea de penalizare (puncte la permis) - sunt nebuni ...

nebuni e putin spus
am sa ma mai interesez si pe la altii care au fost prinsi - sa vad cum/cu cat au scapat ?

in situatia asta merita sa iti pui omologate - 350 RON costa in Iasi - folii cu opacitate 95%
Sus
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi_0106 a scris:
otzy a scris:

vreau sa ajung la ideea ca .... is doritor si eu de niste folii pe geamuri si vreau sa stiu la ce pericole ma expun
purebhp a scris:

nebuni e putin spus
am sa ma mai interesez si pe la altii care au fost prinsi - sa vad cum/cu cat au scapat ?

in situatia asta merita sa iti pui omologate - 350 RON costa in Iasi - folii cu opacitate 95%

teoretic amenda iti da foarte rar, si oricum daca iti pui numai pe spate nu se leaga de tine decat daca are boala pe tine , eu nu stiu nimic de amenda, mie gaboru mi'a zis ca daca ma prinde fara autorizatie si are ala ceva cu mine imi retine talonu , pt motivul ca defectiunea nu a fost remediata pe loc (nu imi dau seama decand folie se numeste defectiune da infine), daca o spui ca o dai jos pe moment, si chiar o dai nu iti face nimica.

daca iti pui folie cu opacitate 95% seara nu vezi absolut nimic prin ele eu am avut si mi-am pus de 80% , si mai multe de atata nici nu o sa mai imi pun.

spre exemplu pe volvo am pe luneta si geamuri spate de 75% si pe fata aveam de 40% , si dupa vreo 4 luni decand le aveam si in fiecare zi sunt cu masina prin centru, odata m-a oprit unu si m'a intrebat daca cea de pe geamurile fata este autorizata , si am raspuns ca nu si m-a intrebat "ce facem??" eu:"o dau jos acuma" ,el:"e bine, da'o jos si iti dau talonu". si asa a si facaut. tinand cont ca eu am si dungi pe masina care nu sunt trecute in talon si alte jentii decat in talon , si ma opreste politia destul de des si nu se leaga de nimic, decat daca am itp, de ce nu port centura Razz .

adi_0106
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 21, 2008 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda ... mai ramane de vazut
eu pana acum nu am avut contact cu politia, desi conduc de 2 ani de zile zilnic prin oras ...... si nici nu vreau sa am treaba cu ei

zilele astea trebuie sa ma duc sa imi fac ITP-ul, si aveam de gand ca dupa ce rezolv problema asta sa imi arunc neglijent niste folii pe geamurile din spate Cool .... vine vara .... soare ... caldura ..... AC-ul nu functioneaza la dacie Laughing si e greu

am sa mai incerc sa aranjez cu cineva care lucreaza la o firma care monteaza folii autorizate sa vad daca se pot face niste autorizatii "speciale"

PS: ca sa nu mai fim off-topic, discutia asta ar trebui mutata la diverse Rolling Eyes ........ admin ?!?!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Următoare
Pagina 2 din 20

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum