|
Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
poi daca dai peste un tolomac de politist si vrea el neaparat sa-ti faca belele o dai jos ) adica eu unu o dau jos daca o sa-mi faca gura garcea. nu e problema, a 2-a zi o pun iara  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar vezi ca pe langa datul jos tot iti taie chitanata,asta daca are chef sa astepte pana o dai tu jos,daca nu iti ia talonul si mai umbli si pe la itp,si daca o mai pui odata sigur iti iesea omologata de banii aia daca doamne fereste te ia de doua ori la intrebari _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
poi pt o tura de pus am cheltuit 16 lei
pt omologat culoarea asta ma ajunge la 500 lei
de dat jos nu e problema ca se cojeste imediat, prinzi de un colt si in 3 min toate geamurile sunt curate:P
talonu se retine doar daca problemele nu pot fi remediate pe loc...da hai sa revenim ca nu am avut probleme cu politia din cauza foliilor si nici nu vreau sa am  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
is curios cat e amenda  |
|
Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal otzy .. poate pui si tu un video sa vedem si noi cum vibreaza dacia pe cazanu` de il ai in portbagaj
boxe spate nu ai ? nu pui ? cum ar suna niste boxe spate bagate in ushi .. amplificate de player ?
eu vreau sa pun boxe in ushile in spate ... da sunt curios daca se merita. sau las doar pe fatza (desii doar alea dp. fatza nu cred ca o sa faca fatza la 3 galetzi)
ps. nu uita de filmuletz  |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
@adi_0106 sincer nu inteleg unde vrei sa ajungi
nush exact cat e amenda da se retine talonu pt folii neomologate sau nemarcate corespunzator.
@vitrina: eu unu nu am si nici nu am intentia sa pun boxe in spate pentru ca bugetu nu imi permite. raman la difuzoare fata + woofer.
filmuletz am vrut sa fac azi da nu am gasit camera . eu nu am da o sa caut prin " vecini"
acuma montez alimentarea awg 0  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
@adi_0106 - 9 puncte amenda (9 x 50 RON - 450 RON) si tot atatea de penalizare (puncte la permis) - sunt nebuni ...
Scuze de offtopic |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Vin Mar 21, 2008 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
misca bine...dar nu prea ai dat in el...  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Vin Mar 21, 2008 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
frumoooos SANKYU pt. filmuletz
chiar .. cu ce putere ai dat in el ? |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 21, 2008 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
scrie acolo BXi 606, adica 600 W @ 1ohm |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Mar 21, 2008 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
filmuletzu a fost facut seara si nu mai prindea camera bine frame-urile plus ca microfonul era depasit de situatie. cred ca o sa fac azi inca unul mai p lumina _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Vin Mar 21, 2008 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: | @adi_0106 sincer nu inteleg unde vrei sa ajungi  |
vreau sa ajung la ideea ca .... is doritor si eu de niste folii pe geamuri si vreau sa stiu la ce pericole ma expun
purebhp a scris: | @adi_0106 - 9 puncte amenda (9 x 50 RON - 450 RON) si tot atatea de penalizare (puncte la permis) - sunt nebuni ... |
nebuni e putin spus
am sa ma mai interesez si pe la altii care au fost prinsi - sa vad cum/cu cat au scapat ?
in situatia asta merita sa iti pui omologate - 350 RON costa in Iasi - folii cu opacitate 95% |
|
Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Vin Mar 21, 2008 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
adi_0106 a scris: | otzy a scris: | @adi_0106 sincer nu inteleg unde vrei sa ajungi  |
vreau sa ajung la ideea ca .... is doritor si eu de niste folii pe geamuri si vreau sa stiu la ce pericole ma expun
purebhp a scris: | @adi_0106 - 9 puncte amenda (9 x 50 RON - 450 RON) si tot atatea de penalizare (puncte la permis) - sunt nebuni ... |
nebuni e putin spus
am sa ma mai interesez si pe la altii care au fost prinsi - sa vad cum/cu cat au scapat ?
in situatia asta merita sa iti pui omologate - 350 RON costa in Iasi - folii cu opacitate 95% |
teoretic amenda iti da foarte rar, si oricum daca iti pui numai pe spate nu se leaga de tine decat daca are boala pe tine , eu nu stiu nimic de amenda, mie gaboru mi'a zis ca daca ma prinde fara autorizatie si are ala ceva cu mine imi retine talonu , pt motivul ca defectiunea nu a fost remediata pe loc (nu imi dau seama decand folie se numeste defectiune da infine), daca o spui ca o dai jos pe moment, si chiar o dai nu iti face nimica.
daca iti pui folie cu opacitate 95% seara nu vezi absolut nimic prin ele eu am avut si mi-am pus de 80% , si mai multe de atata nici nu o sa mai imi pun.
spre exemplu pe volvo am pe luneta si geamuri spate de 75% si pe fata aveam de 40% , si dupa vreo 4 luni decand le aveam si in fiecare zi sunt cu masina prin centru, odata m-a oprit unu si m'a intrebat daca cea de pe geamurile fata este autorizata , si am raspuns ca nu si m-a intrebat "ce facem??" eu:"o dau jos acuma" ,el:"e bine, da'o jos si iti dau talonu". si asa a si facaut. tinand cont ca eu am si dungi pe masina care nu sunt trecute in talon si alte jentii decat in talon , si ma opreste politia destul de des si nu se leaga de nimic, decat daca am itp, de ce nu port centura . _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

|
Trimis: Vin Mar 21, 2008 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda ... mai ramane de vazut
eu pana acum nu am avut contact cu politia, desi conduc de 2 ani de zile zilnic prin oras ...... si nici nu vreau sa am treaba cu ei
zilele astea trebuie sa ma duc sa imi fac ITP-ul, si aveam de gand ca dupa ce rezolv problema asta sa imi arunc neglijent niste folii pe geamurile din spate .... vine vara .... soare ... caldura ..... AC-ul nu functioneaza la dacie si e greu
am sa mai incerc sa aranjez cu cineva care lucreaza la o firma care monteaza folii autorizate sa vad daca se pot face niste autorizatii "speciale"
PS: ca sa nu mai fim off-topic, discutia asta ar trebui mutata la diverse ........ admin ?!?! |
|
Sus |
|
 |
|