|
|
|
Autor |
Mesaj |
donucu
Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:43 pm Titlul subiectului: GPS Myguide 3000 |
|
|
Salutari tuturor!
Am cumparat Myguide 3000 si am fost asigurata ca are harta digitala a Turciei; am explicat vanzatorului ca vom merge in concediu la Altinkum (cca 160 sud de Izmir). Cu toate acestea nu am reusit sa gasim ruta si daca ne poate ajuta cineva cu ceva info, multumim anticipat!
O alta problema, generata de nepriceperea noastra in a manipula aparatul, e ca "am gasit" la un moment dat imaginea unui traseu in Bucuresti unde vedeam nr de metri si sageata pana prima schimbare de directie etc. Nu am reusit sa mai ajungem acolo (e oare vorba de setare : 2D sau 3D?)...
Pe scurt, am dori sa stim daca exista posibilitatea sa configuram traseul Bucuresti - Canakkale , macar! Adica inainte de a trece in partea asiatica a Turciei; sau daca putem folosi un alt card (daca exista!) pentru partea asiatica a Turciei. Orice informatii sunt binevenite, noi suntem incepatori! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|