Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

greutate 1204BR

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
dialoghk
Pasionat

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Pucioasa

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 7:30 pm    Titlul subiectului: greutate 1204BR Răspunde cu citat (quote)

Care imi zice si mie ce greutate are sobwooferul JBL Gto 204BR ..................voi astia care avetzi si atzi avut.....astia de la be-loud nu stiu ..............ajutati-ma si pe mine pt ca vreau sa il aduc acasa prin cargus si vreau sa stiu la cat sa ma astept
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

25kg parca.
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu exact, dar cred ca asus are dreptate. este destul de greu.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un woofer nu e calculat neaparat la kg... pachetul e si voluminos si se poate calcula dupa greutatea volumetrica... or whatever.
In principiu transportul unui 1204BR (eventual si o statie) nu poate depasi 60 RON pentru localitatile cu centre proprii Cargus.
Daca vrei o economie la transport poti plati in avans prin banca pentru a elimina costul rambursului si iti putem trimite pachetul la centrul Cargus cel mai apropiat. Daca il vei ridica tu de acolo in loc sa ti-l aduca la usa costul e si mai mic.
In principiu in felul asta costul transportului scade sub 50%.
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai, costul nu e mai mic daca coletul e ridicat de la sediu in loc sa fie livrat la adresa
iar daca un colet de 25 kg iese volumetric la 10 kg .. va fi taxat la 25 kg
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Feb 24, 2007 2:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba da. Serviciul se numeste "Post Restant" si tariful de plecare este 10 RON/expeditie fata de 15 RON/expeditie fata de serviciul "Express".

Alt avantaj pentru oamenii ocupati este ca pot ridica coletul ei insisi la orice ora si nu trebuie sa stea pe acasa sa astepte curierul sau sa intarzie marfa 2-3 zile pana ii gaseste curierul acasa.

Asus, daca vezi topicul confirma te rog cat ai platit pentru ultimele 2 colete, cel de saptamana asta si celalalt cu PS6A.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Feb 24, 2007 8:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in jur de 250.000 parca (nu mai stiu 100% exact) pe PS6A, cu livrare la domiciliu, si 190.000 al doilea colet, cu ridicare de la sediu cargus. primul colet...nu-i mai stiu greutatea, in jur de 2 kilograme estimez, al doilea colet exact 2 kilograme. ambele fara ramburs, localitatea de destinatie Sibiu. deci o diferenta de vreo 60.000 care o explic doar prin taxarea livrarii la domiciliu.

si se muta la diverse.

Sus
AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

serviciul "Post Restant" se aplica strict pentru documentele (implicit plicurile) care sunt predate, respectiv ridicate, la centrele cargus, nu si pentru colete indiferent de greutatea/dimensiunea lor.
coletul de 2 kilograme care l-a ridicat asus de la centrul cargus a fost taxat cu 16 lei fara TVA, deci 19.04 lei TVA inclus, pret valabil atat pentru livrarea la domiciliu cat si pentru ridicarea de la sediu.
lucrez la Cargus, stiu ce vorbesc
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 2:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK Smile mie din experienta sutelor de livrari asa mi s-a parut... sensibil mai ieftin cu ridicare de la sediu... probabil ca diferenta nu vine din tariful mai mic ci din disparitia "adaosului" agentului Cargus... Smile
Am avut cazuri de calcule "gresite".. agentul cerea 80 ron taxa de transport pentru un pachet normal si dupa putin scandal de la Bucuresti brusc taxa a scazut la 40 ron.. am avut cateva cazuri, nu doar unul.. si asta numai cu clientii care ne-au sunat in acel moment, altii probabil de care nu aflam doar injura si strang din dinti.
Sus
AnDrU
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intradevar e posibil sa se mai si gresasca, ca doar oameni suntem Smile
dar din moment ce se elibereaza factura/chitanta nu intra nimic in buzunarul curierului, mai mult, apar probleme la contabilitate daca se factureaza gresit
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum