| |
| Autor |
Mesaj |
rasty
Data înscrierii: 01/Noi/2012 Mesaje: 27 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Vin Mar 08, 2013 5:49 pm Titlul subiectului: Grila protectie subwoofer |
|
|
Ma puteti ajuta sa gasesc o grila de protectie de 15' asemanatoare ca cea din pozele de ma jos
| Description: |
|
| Filesize: |
38.29 KB |
| Viewed: |
292 Time(s) |

|
| Description: |
|
| Filesize: |
30.67 KB |
| Viewed: |
290 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Mar 08, 2013 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda...si pe mine m-ar coafa una din asta pe 12''...chiar si pe 15'' am loc sa o montez.
daca gasesti o sursa sa ma anunti si pe mine. merci!
_________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
rasty
|
Trimis: Vin Mar 08, 2013 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am gasit cva asemanator de la ground zero GZMG 38 ,am cautat foarte mult si nu am gasit nimic la noi care sa fie exacta ca cea din poza,doar pe ebay da e scumpa si nu tare se merita.
|
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Sâm Mar 09, 2013 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar alea au doar 2 bare. mi se par insuficiente 2 bare. le-am vazut si eu la gzshop dar tocmai din acest motiv nu le-am comandat.
kicker avea niste grile solide dar se pare ca nu se mai produc. nici nu erau branduite, asa ca se puteau monta linistit pe orice dif.
LE: cred ca pana la urma eu o sa ma opresc de cautat cai verzi pe pereti si o sa imi confectionez o grila care sa protejeze si difuzorul si ampliful. ca finisaj ori o cromez ori o vopsesc simplu...si am terminat balciul.
Numai bine asa e si protectie impotriva hotilor. Ma gandesc ca nu o sa se apuce sa desfaca 20 de suruburi ca sa ajunga la suruburile de la difuzor si amplif
Acm 2 saptamani am fost pradat de hoti, noroc ca sculele au scapat!...toate.
|
| Sus |
|
 |
rasty
|
Trimis: Dum Apr 28, 2013 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| doggovy a scris: | dar alea au doar 2 bare. mi se par insuficiente 2 bare. le-am vazut si eu la gzshop dar tocmai din acest motiv nu le-am comandat.
kicker avea niste grile solide dar se pare ca nu se mai produc. nici nu erau branduite, asa ca se puteau monta linistit pe orice dif.
LE: cred ca pana la urma eu o sa ma opresc de cautat cai verzi pe pereti si o sa imi confectionez o grila care sa protejeze si difuzorul si ampliful. ca finisaj ori o cromez ori o vopsesc simplu...si am terminat balciul.
Numai bine asa e si protectie impotriva hotilor. Ma gandesc ca nu o sa se apuce sa desfaca 20 de suruburi ca sa ajunga la suruburile de la difuzor si amplif
Acm 2 saptamani am fost pradat de hoti, noroc ca sculele au scapat!...toate. |
la grila asta (Kicker Gr15 Round Subwoofer Grill) te-ai referit ? ca eu am gasit la noi cu 100 ron ,nu stii s-ar potrivi la un DD 515 ?
|
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Dum Apr 28, 2013 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, aceea este grila. imi zici intr-un PM unde ai gasit? ma intereseaza si pe mine una de 12"
Eu zic ca se potriveste si la DD
|
| Sus |
|
 |
|