Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Grila protectie subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
rasty

Data înscrierii: 01/Noi/2012
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Vin Mar 08, 2013 5:49 pm    Titlul subiectului: Grila protectie subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Ma puteti ajuta sa gasesc o grila de protectie de 15' asemanatoare ca cea din pozele de ma jos

220-GZRB-120XSPL.jpg
 Description:
 Filesize:  38.29 KB
 Viewed:  292 Time(s)

220-GZRB-120XSPL.jpg

ImageGen.jpeg
 Description:
 Filesize:  30.67 KB
 Viewed:  290 Time(s)

ImageGen.jpeg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Mar 08, 2013 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda...si pe mine m-ar coafa una din asta pe 12''...chiar si pe 15'' am loc sa o montez.
daca gasesti o sursa sa ma anunti si pe mine. merci!

rasty

MesajTrimis: Vin Mar 08, 2013 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am gasit cva asemanator de la ground zero GZMG 38 ,am cautat foarte mult si nu am gasit nimic la noi care sa fie exacta ca cea din poza,doar pe ebay da e scumpa si nu tare se merita.
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 09, 2013 5:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar alea au doar 2 bare. mi se par insuficiente 2 bare. le-am vazut si eu la gzshop dar tocmai din acest motiv nu le-am comandat.

kicker avea niste grile solide dar se pare ca nu se mai produc. nici nu erau branduite, asa ca se puteau monta linistit pe orice dif.

LE: cred ca pana la urma eu o sa ma opresc de cautat cai verzi pe pereti si o sa imi confectionez o grila care sa protejeze si difuzorul si ampliful. ca finisaj ori o cromez ori o vopsesc simplu...si am terminat balciul.
Numai bine asa e si protectie impotriva hotilor. Ma gandesc ca nu o sa se apuce sa desfaca 20 de suruburi ca sa ajunga la suruburile de la difuzor si amplif Smile

Acm 2 saptamani am fost pradat de hoti, noroc ca sculele au scapat!...toate.

rasty

MesajTrimis: Dum Apr 28, 2013 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doggovy a scris:
dar alea au doar 2 bare. mi se par insuficiente 2 bare. le-am vazut si eu la gzshop dar tocmai din acest motiv nu le-am comandat.

kicker avea niste grile solide dar se pare ca nu se mai produc. nici nu erau branduite, asa ca se puteau monta linistit pe orice dif.

LE: cred ca pana la urma eu o sa ma opresc de cautat cai verzi pe pereti si o sa imi confectionez o grila care sa protejeze si difuzorul si ampliful. ca finisaj ori o cromez ori o vopsesc simplu...si am terminat balciul.
Numai bine asa e si protectie impotriva hotilor. Ma gandesc ca nu o sa se apuce sa desfaca 20 de suruburi ca sa ajunga la suruburile de la difuzor si amplif Smile

Acm 2 saptamani am fost pradat de hoti, noroc ca sculele au scapat!...toate.

la grila asta (Kicker Gr15 Round Subwoofer Grill) te-ai referit ? ca eu am gasit la noi cu 100 ron ,nu stii s-ar potrivi la un DD 515 ?
Sus
doggovy
Priceput

MesajTrimis: Dum Apr 28, 2013 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, aceea este grila. imi zici intr-un PM unde ai gasit? ma intereseaza si pe mine una de 12"
Eu zic ca se potriveste si la DD

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum