| |
| Autor |
Mesaj |
AliNOS
Data înscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Mar 19, 2007 6:37 pm Titlul subiectului: Ground Zero GZRC 165FX |
|
|
salut. problema sta in felul urmator: pe un bmw seria3 din 2002 vreau sa schimb boxele spate deocamdata. m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_165FX/ .
ce parere aveti de aceste boxe? sigur imi trebuie amplificator deci puteti sa-mi recomandati un amplificator mai ieftin si suficient pt a amplifica aceste boxe?
despre bass-ul care il redau aceste boxe puteti sa-mi spuneti ceva pareri? eu schimb boxele si pt faptul ca nu am bass deloc in masina.. nu ma intereseaza un bass sa rupa masina dar sa se auda bine bassul ca acum nu am deloc
astept opinii pt ca trebuie sa dau comanda zilele astea pana joi. multumesc
PS: ca si HU am un sony CDX GT 414U daca conteaza |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Mar 19, 2007 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
cam ce buget ai pentru toate boxele
e mai bine sa schimbi fata |
|
| Sus |
|
 |
AliNOS
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
in fata nu prea am spatiu sa pun ce boxe vreau eu pt ca nu vreau sa tai tabla de la usa..
ai putea sa-mi raspunzi la intrebarile puse de mine in primul post? |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 2:06 am Titlul subiectului: |
|
|
de ce vrei sa cumperi sistem pentru spate?
pe langa faptul ca cele coaxiale sunt ceva mai ieftine decat sistemele, sunetul din tweetere va ricosa din luneta fix catre pasageri deci nu se pune problema ca nu le va auzi nimeni
lasand asta la o parte, daca vrei sa ai ceva calitate in linia audio si daca chiar nu se pot schimba difuzoarele fata care amplificate vor schimba total sound-ul de acum ai putea sa iei in considerare si un subwoofer micut care nu neaparat sa rupa masina, ci sa fie totusi bass. difuzoarele de 16.5 cm oricat de amplificate ar fi nu vor putea reda niste frecvente pentru care special au fost create sub-urile |
|
| Sus |
|
 |
AliNOS
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma gandeam la un jl audio sub pe 15cm dar a spus cineva in alt topic ca e masina mare si ca nu se aude.. nici nu stiu ce sa mai cred...
se pare ca nu are sau nu a auzit nimeni boxe ground zero... |
|
| Sus |
|
 |
|