Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ground zero GZRW 30SPL VS kiker 06S12L52
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
razz
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 13/Iul/2007
Locație: suceava

MesajTrimis: Vin Iul 18, 2008 11:30 pm    Titlul subiectului: Ground zero GZRW 30SPL VS kiker 06S12L52 Răspunde cu citat (quote)

am un kicker l5...si ma gandesc sa il schimb cu un GZ SPL....astept niste pareri si o statie recomandata pentru GZ...Cu un Mac audio fearless 1000 il misc ?...600 W pe 4 ohmi..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Iul 18, 2008 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ramai la kicker.
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 19, 2008 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si io zic sa ramai tot la kicker
Sus
razz

MesajTrimis: Sâm Iul 19, 2008 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar dupa specificatii e mai puternic GZ'ul...si are 92dB iar kicker'ul 88.9dB... Rolling Eyes Confused mai astept ceva pareri cu argumente..Smile
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da asa e dupa specificatii......dar am avut ocazia sa aud noul gz....si stiu cum suna si acel kicker......nu vb dupa specificatii .....io zic ca acei 1000 ai gz sunt exagerati...........si va rog sa nu imi sara fanii gz in cap acuma da am ascultat unu si mie unu mie se par chiar exagerati.....propie parere.
Sus
razz

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 12:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am renuntzat la ideea cu GZ...si am cautat altceva...si ce mia atras atentia a fost un Alpine SWR-1542D..si sa il leg pe 2 Ohmi...si cred k un Mac Audio Fearless 1000 ii face fata...Smile....k scoate 900 W la 2 ohmi.. Very Happy ...si o intrebare...daca cer pe kicker'ul meu 6 mil jumate..cu tot cu incinta bass-refl de ~115 L e prea mult?Smile...
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde de cat a fost folosit wooferul si de calitatea/constructia incintei .

buna alegere Alpine`ul !

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
razz

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

subu e folosit f putin...si are garantie ~ un an..pun un link cu el...
http://youtube.com/watch?v=yi2fkpQTy3o
Sus
..........

Data înscrierii: 02/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fearlessul nu are 900 .........atata zic ei................cat despre type r de 15 nu prea gasesti pe la noi, numa daca iti duce cineva din state............. Wink
razz

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu o fi avand el 900 W la 2 ohmi...da putere pt kicker are destula..si il misca f bine..cu volumul dat pe la 80%..si alpine'ul are 750 W ...ma gandesc ca ar fi portivita statia...nu vreau sa o mai schimb.....
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 8:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Yuri Prime a scris:
da asa e dupa specificatii......dar am avut ocazia sa aud noul gz....si stiu cum suna si acel kicker......nu vb dupa specificatii .....io zic ca acei 1000 ai gz sunt exagerati...........si va rog sa nu imi sara fanii gz in cap acuma da am ascultat unu si mie unu mie se par chiar exagerati.....propie parere.

Mica intrebare :
De ce ti se par exagerati ?

Sus
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Joi Iul 24, 2008 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unu nu sunt fan GZ deloc , sincer pentru ce am ales prima data ground zero ? l-am auzit live la Severin , nu SPL , in general produsele de la gz le-am auzit si mi-au placut. eu nu ma uit la firma. eu cumpar ce ascult. sincer eu sunt fan FI. dar modelul GZ SPL acopera kicker-ul precizat. sincer. sa mai vedem pareri din partea celor ce asculta.
Sus
razz

MesajTrimis: Vin Iul 25, 2008 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai astept si eu ceva pareri...inca nu sunt lamurit Very Happy
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tocmai ce i-am tras si lui o masuratoare mica la constanta. un difuzor GZRW 30SPL = 141.1 DB @ 49 hz. Corsa mea lucreaza sus. am dat in el cu un monobloc de ~ 1000 W(GZTA 1.1200TXD). Data viitoare o sa dau in el cu GZNA 1.2500D. asta dupa ce imi iau si baterie, ca acum dupa 2 brrrr ramasesem fara curent, mi se dezactivase servodirectia electrica, etc Smile) Twisted Evil

Alte rezultate de pe acolo au fost asa:

la categoria 1 x 12" - presiuni sub 137 DB
tot 1x12", dar unlimited ( 2 baterii, trasee mai multe, putere mare)
- 1 x GZNW 12SPL amplificat de 1xGZNA 1.2500D ~ 144 db
- 1 x GZPW 12SPL amplificat de 1xGZPA 1.10000 - 149.1 db

La categoria 2x12" din cate tin minte cred ca s-a atins 144 db cu 2 x jbl P1222.

Un rezultat foarte bun pentru GZRW 30SPL, avand in vedere ca practic era "aruncat" in portbagaj, cablul la masa cam subtire, adica cel mai subtire. le-am pus si eu provizoriu in portbagaj sa se rodeze si sa am ceva muzica Smile
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

revin cu o informatie, scorul 137.6 mai precis, la categoria 1x12" a fost cu un kicker L5 amplificat de kicker zx 750.1. Proprietarul masinii era o fata, care dealtfel a luat locul 1 Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum