|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Bozi
Data înscrierii: 25/Iun/2014 Mesaje: 3 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie Iun 25, 2014 9:20 pm Titlul subiectului: Ground Zero sau SPL Dynamics |
|
|
Buna prieteni sunt nou pe aici.. Razvan imi pare bne. Va rog sa ma ajutati cu niste pareri ground zero GZRW 46SPL sau SPL dynamics SPL-460D1A de 18" amandoua sunt foarte confuz, SPL dynamic am mai avut.. ground zero nu, si as fi curios daca e mai bun..
Va multumesc mult pentru ajutor.!!!
Razvan!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Iun 25, 2014 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| SPL Dynamics ,foara doar si poate,e superior ! |
|
| Sus |
|
 |
Bozi
|
Trimis: Mie Iun 25, 2014 9:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bogdi24 a scris: | | SPL Dynamics ,foara doar si poate,e superior ! |
multi mi-au zis ca ground zero nu scoate cati Wati are... e adevarat??? |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Mie Iun 25, 2014 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Problema cu W e cu dus si intors.
Aici depinde de f multe variabile : Incinta,amplificator,curent,constructia difuzorului,temperatura,distrosiuniile.
Insa nu asta ar trebuii sa te deranjeze.Ci constructia difuzorului. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Iun 26, 2014 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bogdi24 a scris: | | Aici depinde de f multe variabile : Incinta,amplificator,curent,constructia difuzorului,temperatura,distrosiuniile. |
Si o completare destul de importanta, eficienta difuzorului!
Ca si idee uite-te si dupa modelul acesta de subwoofer, Sundown X18 sau ZV4 18"!
Eu acum am un Sundown X15 amplificat corespunzator si auditiv este peste cu mult fata de SPL Dynamics, Ground Zero prefer sa nu-l prea iau in calcul! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Joi Iun 26, 2014 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | | Bogdi24 a scris: | | Aici depinde de f multe variabile : Incinta,amplificator,curent,constructia difuzorului,temperatura,distrosiuniile. |
Ca si idee uite-te si dupa modelul acesta de subwoofer, Sundown X18 sau ZV4 18"!
Eu acum am un Sundown X15 amplificat corespunzator si auditiv este peste cu mult fata de SPL Dynamics, Ground Zero prefer sa nu-l prea iau in calcul! |
Da absolut.O remarca foarte importanta !
X15 arata in parametrii ca un difuzor care canta nesimtit de jos.
Desigur intervine un factor major si anume incinta.Eu personal am reusit sa scot un raspuns foarte bun pe 22-40 hz cu modificari de incinta si cu SoundQubedul meu care nu e cel mai potrivit difuzor de joase aproape de subsonice. |
|
| Sus |
|
 |
Bozi
|
Trimis: Joi Iun 26, 2014 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | | Bogdi24 a scris: | | Aici depinde de f multe variabile : Incinta,amplificator,curent,constructia difuzorului,temperatura,distrosiuniile. |
NU degeaba mi-am facut eu cont aici )) m-am indragostit.. de unde pot lua un sundown de 18 si la ce pret... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Iun 26, 2014 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu esti singurul, si eu am ramas prost cand am vazut difuzorul ala, sa-l stapanesti sanatos @cynegeticos ! _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Iun 26, 2014 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bogdi24 a scris: | | Desigur intervine un factor major si anume incinta. |
La capitolul asta stau destul de prost, incinta nu are decat 100l utili si acordata destul de sus pentru el, undeva pe la 35Hz, dar totusi reuseste sa cante extraordinar!
| ionuutzuu a scris: | | Nu esti singurul, si eu am ramas prost cand am vazut difuzorul ala, sa-l stapanesti sanatos @cynegeticos ! |
Mersi, adevarul este ca e foarte masiv si foarte bine construit!
| Bozi a scris: | NU degeaba mi-am facut eu cont aici )) m-am indragostit.. de unde pot lua un sundown de 18 si la ce pret... |
Uite aici site-ul de unde l-am luat eu : http://www.emfcaraudio.com/subwoofers/ . Da un ochi si la seria Z de la ei, in special modelul ZV4, dar acolo trebuie sa ai amplificare putin mai mare fata de X.
Ca idee eu pe X15 am un Hifonics Colossus XXV, 3200w rms la 2 ohmi si este ce trebuie! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Vin Iun 27, 2014 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | | Bogdi24 a scris: | | Desigur intervine un factor major si anume incinta. |
La capitolul asta stau destul de prost, incinta nu are decat 100l utili si acordata destul de sus pentru el, undeva pe la 35Hz, dar totusi reuseste sa cante extraordinar! |
Eu nu as marii litrajul .La puterea aceea ai nevoie de control pe con chiar daca el e underrated ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|