Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GROUND ZERO

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
alinu08
Pasionat

Data înscrierii: 20/Aug/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 9:28 pm    Titlul subiectului: GROUND ZERO Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa stiu daca aduceti difuri Ground zero,in special GZRW 12XS-AL,si pretul la care ajunge Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, iti putem aduce GZRW 12XS-AL (sau orice alt produs GZ care se importa in Romania).
Pretul ar fi 480 RON, TVA inclus.
Te asteptam cu comanda pe email daca te intereseaza.
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 12:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mati pus pe ginduri acuma tre sa fac rost de bani,sigur voi comanda da nu stiu cind.
mersi mult de raspuns
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 12:47 am    Titlul subiectului: pret Răspunde cu citat (quote)

sa-mi spuneti sigur care este pretu (480 RON) Question
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer si eu ma mir de pretul asta ..... la altii prin romania un astfel de monstrulet costa 566 RON
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, atunci rectific: 540 RON. Very Happy
OK asa?
Serios acum, cand te intereseaza trimite-ne un email si vorbim.
Ideea e ca putem aduce si vinde GZ la preturi foarte bune. Sper sa le avem si pe site in curand, mai avem niste chestiuni de lamurit cu importatorul...
Sus
alinu08
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 1:37 pm    Titlul subiectului: serios Răspunde cu citat (quote)

Pe bune zi sigur cit costa ca sa nu am surprize,am mai luat de ka voi woofer si vreau sa fiu pregatit cu banii cind il voi comanda,asa ca nu ma amagi
Sus
danmoise

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 1:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca de 2 luni tot se promite aparitia gamei complete GZ pe site la be-loud...
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe bune, iti zic ca pretul este de 480 RON.
E posibil sa fie alt pret pe viitor cand le vom avea pe site.
Trimite-ne un email cand il vrei.

danmoise> daca te intereseaza ceva GZ de la noi te asteptam in acelasi mod, trimite un email cu ce te-ar interesa si iti calculam niste preturi.
Sus
danmoise

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing total off-topic, dar ar fi chiar culmea sa iau GZ prin be-loud Laughing

e mai simplu sa ma duc la ionut la drobeta, mai vad un montaj, o plimbare pe dunare...
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai si atunci ce te f*** pe tine ca "de 2 luni tot se promite aparitia gamei complete GZ pe site la be-loud..."?
Te rog sa-ti tii remarcile acide pentru tine...
Daca am amanat acest moment am facut-o din motive obiective si nu vad cum te afecteaza pe tine acest lucru!

topic closed.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum