Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GT 200 sau DEH 2800MP? si inca ceva...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
alt adi

Data înscrierii: 13/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Aug 14, 2006 8:41 pm    Titlul subiectului: GT 200 sau DEH 2800MP? si inca ceva... Răspunde cu citat (quote)

salut,
Dupa o lunga lectura a forumului, tot mai vreau si eu un sfat de la voi:1- cam cat de mare e diferenta dintre gt200 si 2800mp (calitate, fiabilitate, putere), ca imi place mult mai mult cum arata sony dar ...

2- ce dls-uri coaxiale, ovale s-ar auzii cel mai bine (legate la hu)? DLS 1269 sau DLS 257? altceva?

3- upgrade: alta masina + The Rock 600 + DLS C5 + un subwoofer. e bine? e vreo problema daca HU are doar 1 preout?

buget max= minim (dacia 1410).

multumesc frumos Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
in_zale

Data înscrierii: 26/Iul/2006
Locație: 192.168.0.1

MesajTrimis: Mar Aug 15, 2006 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu mi-am luat de vreo 2 sapt un 2820MP(are iluminare verde a butoanelor, se potriveste cu lumina bordului la Dacie) si iti spun se aude ft bine cu tot ca nu am difuzoare pe fata de firma! Eu tin 4 difuri, 2 pe fata si 2 ovale pe spate si am o dacie 1310. Si eu eram in dilema asta cu aceleasi modele, dar baieti m-au lamurit si am ales Pioneer si nu am regretat! Un priten si-a luat acum un CDX-S22 si se aude de tot rahatu' nu are dinamica deloc, cand i-am aratat cum suna Pionee-ul a ramas uimit! La bani aia se merita "cu varf si indesat", mai ales ca are puterea RMS mai maire ca Sony!
Alegerea este de partea ta!!
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 5:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomandarea noastra este Pioneer 2820 cu DLS 269 (DLS 257 sunt ovale custom-fit Ford, 5x7", format atipic).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum