Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GT200 sau pioneer DEH-2800mp

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
doghyxp

Data înscrierii: 24/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:28 pm    Titlul subiectului: GT200 sau pioneer DEH-2800mp Răspunde cu citat (quote)

Stiu k s-a mai dicutat despre ele dar pe langa asta ma intereseaza si ce difuzoare de spate ar fi potrivite pt ele. Eu ma gandeam sa pastrez firma si la difuzoare. am un buget de maxim 3 mil pt difuzoare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tucurel_day

Data înscrierii: 22/Noi/2006
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am pe masian gt200 am avut aceiasi optiune sa imi iau ori gt200 ori pioneer 2800 am optat pt gt200 pt ca pe stoc mai aveau decat cu ecran albastru 2800 si nu mi-a placut plus ca asta are si rotita si e mai usor de manevrat si mai rapid plus aux in . difuzoare am asa pe spate pionner accelerate pe 3 cai adik astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Pioneer/Coaxiale/TS-A6911/ iar pe fata piooner de 17 cm pe 2 cai seamana cu astea numai ca sunt pe galben http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Pioneer/Dual_cone/TS-1746/ se aude super clar deci iti recomand asa ceva Wink
doghyxp

Data înscrierii: 24/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum se aud difuzoarele de spate? Am vazut in media galaxy o demonstratie la DEH-2800mp cu difuzoarele de care zici tu dar cand trecea volumul de 25 incepea sa distorsioneze
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tucurel_day

Data înscrierii: 22/Noi/2006
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Dum Noi 26, 2006 2:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doghyxp a scris:
Cum se aud difuzoarele de spate? Am vazut in media galaxy o demonstratie la DEH-2800mp cu difuzoarele de care zici tu dar cand trecea volumul de 25 incepea sa distorsioneze

mane deci eu dau la gt200 pe care il am la voluul 27 si nu distorsioneaza ara panna la 34 da nu imi trebe atata e destul de tare eu acum caut sa imi iau si un subwoofer cu o statie Smile sa vedem apoi oricum de inalte si medii nu ma plang basull as vrea mai profund in rest totul e k

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum