Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GT4-12 sau GTO 1202D

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 1:11 pm    Titlul subiectului: GT4-12 sau GTO 1202D Răspunde cu citat (quote)

vrea un prieten de al meu o incinta cu doua difuzoare care va merge intr un opel asta din 94.
bugetul este de 5 mil.
voi ce ati alege?
si de ce?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GTO 1202D daca are amplificare buna pentru el(e).
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 3:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce ai alege asta e important?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

totusi sunt difuzoare din clase diferite...si GT4-12 e un sub reusit, dar e subclasat destul de clar de 1202D. oricum, cu impedantele, va fi aceeasi poveste la amandoua, daca le pui la acelasi amplificator, tot pe 2 ohm vor merge in paralel.
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar diferenta la sunet exista?
in ce sens e surclasat?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa urechea mea exista. altfel nu schimbam 1200B cu 1204BR...diferenta e in primul rand la calitatea sunetului...ca un exemplu, am reusit sa ard un 1204 cu 400W rms, fara sa aud distorsiunile Very Happy ...in timp ce GT4-12 suna excelent la volum mic si mediu, dar parca peste 200W deja se chinuia (nu uita ca vb de 2 difuzoare in incintele producatorului)
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca 1202 d e net superior?
pentru cei care au ascultat gt 4 sa si dea cu parerea privind calitatea sunetului.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bineinteles ca-ti recomand sa asculti si alte opinii. eu le-am comparat din punctul meu de vedere, dupa urechea mea, ca posesor al ambelor difuzoare.
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 1:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
(nu uita ca vb de 2 difuzoare in incintele producatorului)

detaliezi putin?
eu ma gandesc ca tocmai pentru ca sunt facute de producatorii difuzoarelor sunt optimizate pentru acel difuzor.
pe de alta parte cu niste calcule sau programe adecvate s-ar putea construi incinte cel putin la fel de potrivite pentru difuzor? (va trebui sa-mi cumpar sub si tatal meu e tamplar Laughing )
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai exact ce gandesti aia am vrut sa spun. incintele erau cele originale, deci care (in principiu) ar scoate totul din difuzoare, deci comparatia era una viabila, nu se poate spune ca am dezavantajat vre-unul din difuzoare cu vreo incinta aiurea. bine, realitatea nu e totdeauna asa, cu putina rabdare si cunostinte, se pot obtine rezultate la fel de bune sau chiar mai bune, si cu incinte custom.
Sus
baubau
Audiofil

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru cei care au ascultat gt4 va vor sa si mai dea cu parerea priviind sunetul reprodus de ele.
dar doua difuzoare asa http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/XT12-44/
a avut cineva acazia sa asculte un difuzor ca acesta.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum