Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GTA 475 ?????

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
popicK

Data înscrierii: 23/Dec/2006
Locație: Negresti Oas

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 12:39 am    Titlul subiectului: GTA 475 ????? Răspunde cu citat (quote)

Se dau: un HU, fara iesiri RCA; doua perechi de boxe; un amplificator GTA 475; si un subwoofer.
Cum fac legaturile la iesirea din HU pentru a putea amplifica o pereche de boxe (fata) si subwooferul, iar celelalte boxe sa ramana doar pe amplificarea HU-lui???????? (fara adaptor)
Mentionez ca statia accepta high level.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 4:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

foarte simplu: Very Happy
Sus
popicK

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms am inteles tot.
problema este la legarea difuzoarelor de pe spate.
FR + FL merg amplificator Fata
RR + RL merg amplificator Spate
acuma de unde leg boxele de pe spate?????????????
pot sa leg la iesirea din HU RR + RL impreuna cu firele ce merg la amplificator?
Un pic de seriozitate, daca se poate.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai sa inteleg...deci ai 4 difuzoare, spate/fata, si sub. vrei sa amplifici doar fata si subul, si spatele sa lasi pe player. pai si care e problema totusi? semnal la amplificator ptr difuzoarele fata dai de la iesirile HU fata (stiu, ai ceva fire de tras, si totusi recomand sa-ti iei totusi adaptor si sa tragi pe RCA). semnalul pentru subwoofer (puntea canalelor spate) isi ia semnal de la iesirile spate HU. nu e nici o problema pentru player sa alimenteze atat difuzoarele cat si sa dea semnal in statie.
Sus
popicK

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am reusit. Very Happy Very Happy Very Happy
Am scos din HU doua iesiri RCA pentru boxele fata si subwoofer, iar boxele din spate legate normal la HU.
Fara cabluri RCA se auzea nasol baraitul motorului in difuri si pedeasupra o mie de cabluri si legaturi Shocked
Este o zicala "lenesul mai mult alearga", doua dupamiezi am tras fire si legaturi si tot nu se auzea cum trebe. Asa cu RCA-uri se aude super, iar legaturile se fac singure Very Happy.
Uitati de prostiile alea de la amplificatorul GTA 475 (HI INPUT), nici sa nu mai aud de ele.
In incheiere multumesc tuturor care m-au ajutat in alegerea jucariilor, procurarea lor (echipei BE-LOUD) si la insalarea acestora.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum