|
|
|
Autor |
Mesaj |
X-Dude
Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 13 Locație: Cernavoda
|
Trimis: Dum Sep 24, 2006 1:48 pm Titlul subiectului: GTO 1204BP vs. GTO 1204BR |
|
|
care sunt diferentzele(inafara de pretz:P) de ce as da mai multzi bani pe un bandpass? spuneti-mi si mie avantaje si dezavantaje...si..inca ceva...recomandati-mi un amp nu foarte scump..dar bunicel |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Sep 24, 2006 3:38 pm Titlul subiectului: Re: GTO 1204BP vs. GTO 1204BR |
|
|
avand in vedere ca impart acelasi difuzor, si anume 1204, nu exista avantaje/dezavantaje, altele decat pretul si spatiul ocupat. sau daca esti fan leduri albastre la pozitii si neoane sub masina, atunci iara 1204 BP e in avantaj . dpdv al sunetului, fiecare exceleaza in felul lui. parerea mea e ca singura metoda de a-ti face o parere corecta, e de a le asculta pe amandoua si sa-ti alegi care-ti place. urechea mea prefera BR. |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Sep 24, 2006 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intotdeauna bass-reflex. In cazul asta este in avantaj si ca pret. Are cineva idee ca dimensiuni are portul incintei BR (suprafata sectiunii ma intereseaza mai exact). Din cate imi dau eu seama din simulari, nu suna mai tare nici una dintre ele. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Dum Sep 24, 2006 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
bandpassul coboara mai bine in frecventa |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|