Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Gto1202d

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 04, 2006 3:32 pm    Titlul subiectului: Gto1202d Răspunde cu citat (quote)

salut,

deci mi s-a rupt firul letonic de la o bobina ! acesta este in garantie ?

firul letonic este unul din firele ce se duce din conectori spre bobina , asta pentru ce i care nu stiu Wink

parca l-as lipii eu ca doar s-a rupt exact din conectori Crying or Very sad nu prea mai am chef sa astept dupa garantii Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Noi 04, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca e din neglijenta ta ce garantie vrei ??? Confused

incearca sa il lipesti tu ca mai mult ca sigur nu va intra in garantie treaba asta.
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 04, 2006 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

care neglijenta ??? s-a rupt din cauza ca a fost pus prost de ei ! difuzorul era in incinta cu magnetul in inspre interior deci exclus sa se agate de ceva Confused
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Noi 04, 2006 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca montarea s-a facut la service autorizat,iar tu nu ai scos diful de la locul lui(sau cel putin nu ai uzat capetele surubelor ca sa se poata presupune ca ti-ai bagat nasul pe acolo),atunci ai toate sansele sa iti intre la garantie Rolling Eyes

P.S asteapta parerea lui mihai sau vladutz...sau da un telefon la nr de pe site.
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 04, 2006 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

citeste si tu mai atent !! eu nu am decat difuzorul ! nu am cutia originala Wink

acum am vazut ca si firele de la cealalta bobina merg cu intrerupere
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Noi 04, 2006 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic inca o data sa astepti parerea lui mihai sau a lui vladutz... Rolling Eyes
oricum interesanta treaba...
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Noi 05, 2006 2:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In principiu se poate face pe garantie dar e o defectiune ciudata... s-o fi rupt de la SPL-ul din interiorul cutiei Smile
Daca o poti face cu mana ta cu un pistol de lipit cred ca mai bine asa decat sa astepti 1-2 saptamani.
Daca nu, te asteptam cu un telefon luni la numerele de pe site.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum