Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GZ fara amplificare???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Remus Nicola

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 5:02 pm    Titlul subiectului: GZ fara amplificare??? Răspunde cu citat (quote)

Pe HU http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/ difuzoare groud zero http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/ pentru fata si http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_130MK2/ pe spate, dar fara amplificator ar merge . Mentionez ca masina e un Citroen C3 din 2007, eu ascult in general cam de toate dar mai mult Metal si ocazional un suie paparude Razz ... are cineva idee daca se va auzi bine fara amplif ca nu mai am bani in buget (e de max 9 mil fara montaj)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 5:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/E_106_Esprit/ + http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/E_105_Esprit/ si nu mai ai nevoie de nimic. cele pe care le alesesei tu cereau cam multa putere de amplificare, existau mari sanse sa nu fi multumit de rezultat. Iti recomand cu cea mai mare caldura aceste difuzoare, nu o sa fi dezamagit !

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Remus Nicola

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 6:23 pm    Titlul subiectului: fara sistem? doar coaxial? Răspunde cu citat (quote)

pai citisem pe undeva pe aici ca fara macar un set de boxe sistem nu se aude asa bine, ca doar coaxial nu va avea calitate buna la sunet Confused?
Eu fiind noob chiar nu ma pricep... deci ar fi cam multa putere fara amplificare pe cele de la GZ...
Si cum se manifesta asta, adica baraie sau doar nu functioneaza la mai mult de 50W cat are amplificare interna HU?
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze, n`am bagat de seama ca vrei sistem. intr-adevar, sistemul ofera un sunet mai placut datorita tweeterului care e la nivel cu urechile ascultatorilor. incearca asta pe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/ . Smile

Sus
Remus Nicola

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 6:34 pm    Titlul subiectului: dap deci prea multa putere fara amplificare Răspunde cu citat (quote)

da, ma uitasem si la Coustic si la DLS mai devreme dar tot auzisem de GZ (mai bine zis auzisem masini cu un logo mare GZ pe geam:P) si nah am zis ca or fi de calitate...
oki doki deci daca nu imi iau amplif sa imi cam iau gandul de la ele asta ar cam fi solutia Smile.
Cat despre posibilitatea de montare a crossover-ului (care din pacate nu stiu ce e , sunt la medicina nu am idee de chestiunile astea:P) sti ceva de C3?
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre crossover : Sistemele de difuzoare cu 2 componente ( woofer + tweeter ) contin defapt si un al treilea element, numit crossover ( un filtru mai avansat ) , care imparte semnalul primit de la sursa ( HU ) in 2 canale : frecvente medii si joase, pentru difuzorul mare din portiera ( woofer ) si frecvente inalte pentru tweeter. Crossoverul are dimensiuni variabile, in functie de producator, dar de obicei nu e mai mare decat o camera foto digitala. O sa il poti pune in interiorul portierei, in spatele difuzorului.

Si inca ceva : GZ sunt difuzoare de calitate, producator de renume. Numai ca nu au tipul de difuzoare potrivite pentru configuratia ta .

Sus
Remus Nicola

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:24 pm    Titlul subiectului: ms de info Răspunde cu citat (quote)

Bun multumesc, chiar nu stiam Smile si ma poti lamuri cumva care e treaba cu puterea boxelor si amplificarea?(poate e de folos si mai citeste si altu ca mine care habar nu are:P) ce se intampla practic cand difuzorul are 100W RMS si HU amplifica doar 50W RMS?
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hu care furnizeaza 50 de W nu ai sa vezi prea curand... udneva la 20 - 22 rms maxim ...

iar despre difuzor...unde scrie 100 de W ...acei 100 de W sunt necesari pt difuzor pt a scoate decibeli iar dak tu ii dai mai putin....cand dai volumu mai tare incepe sa distorsioneze... !!

Remus Nicola

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci nici pioneer asta deh 4000 nu amplifica mai mult de 20 22....minunat, nah atunci situatia e mai mult decat clara... difuzoare mai mici ca putere. DLS sunt bune asa de incepatori, sa scoata sunet fidel si ceva bas? sau Coustic? pentru muzica mai cu chitari si tobe ma refer sa nu distorsioneze.
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yo as merge pe asta... http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ588RUSB/ + http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
Remus Nicola

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, sunt de acord:D dar bugetul e de max 9 mil cu totul si trebe boxe fata sistem si spate coaxial... deci da... pai aici fiind o chestiune mai delicata in cine sa am incredere in americani cu coustic(am inteles ca is facute de MTX?) sau in suedezi cu DLS...

Multumesc mult de ajutor, macar am inteles ca nu are sens sa dau mai mult pe GZ ca nu se vor auzi bine fara amplif...

Daca stie careva care e mai bun intre coustic si DLS sau Crunch ca si aia is tot americani la pret mic si cu max 50W sau alte sugestii, dar in principiu cam astea ar fi brandurile care ma atrag Smile
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Remus, ramai pe acel 4000UB, o sa fi mai mult decat multumit de performantele sale !

Playerul pe care ti l-a recomandat mihai este intr-adevar unul de o calitate exceptionala, dar este "prea mult pentru tine" . Ma intelegi? Si eu am patit-o de multe ori asa, aveam bani si am luat produse de top, pe care nu le-am putut folosi la realul lor potential, pentru ca nu aveam nevoie de atat de multe optiuni/functii ce erau implementate in acesta.

Eu te sfatuiesc sa mergi pe ce ti-am recomandat eu .

Sus
Remus Nicola

MesajTrimis: Joi Mai 29, 2008 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, multumesc , pai pe Pioneer voi merge , chiar daca am iPod nu e bai ca pot sa il leg prin aux Smile nu trebuie neaparat sa fie controlat de HU Wink si am si stick usb deci e numai bun, cat despre boxe sper sa ajung undeva unde sa aiba difuzoarele sa le aud (am auzit Crunch si nu pot spune ca am fost foarte impresionat, sper ca DLS sau Coustic sa fie mai ok) ideea e ca in Tm nu stiu foarte bine unde sa ma duc sa le aud si pana in Bucuresti imi e cam peste mana sa ajung:), Helix aratau bine si poate o sa am noroc sa le vad Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum