|
Autor |
Mesaj |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 1:52 pm Titlul subiectului: GZEQ 4.7 |
|
|
Problema mea suna cam asa : am un Opel Astra H cu cd-player blaupunkt 4x20w venit in standard pe masina .Se aude destul de prost , dar este 2-din si integrat perfect in bord ,motiv pentru care nu l-as schimba . In momentul asta pe masina am un sub infinity ref1200b amplificat de un magnat rock 1000 , urmeaza un set de componente DLS in usile fata (r6a) amplificate de un mac z 4100(nam mai gasit rock din prima serie si astea noi s mai slabute ) .
Acum vine intrebarea : Poate supliuni un Ground Zero GZEQ 4.7 un HU ca lumea ? Totusi este un sistem midd range bunicel (zic eu )si as vrea sa pot scoateuntul din el (la nevoie ) fara sa-mi distorsioneze .
P.S. Exclud din start Clean Sweap si 3sixty din simplul motiv ca nu merita banii (as prefera sa mai pun 5 mil si sa-mi iau un pio p88rs )
Daca da il aveti pe stoc ? _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici un DSP nu poate suplini lipsa unui head unit bun. Nici nu isi propun sa faca asta... Cu un DSP de obicei faci corectii pe 20-30 de benzi si time alignment de calitate, asta lucrand cu semnalul care vinde deja dintr-un HU bun.
Din punctul asta de vedere GZEQ 4.7 cu greu se poate numi "DSP" dar totusi te-ar ajuta putin daca vrei sa obtii un sunet mai liniar. Asupra distorsiunilor sau a calitatii semnalului nu poate face minuni insa.
Nici cu un JL CleanSweep nu te-ai apropia de performanta obtinuta de un 88RS sau chiar de un player mid range cum ar fi Pioneer 6800.
Astea sunt solutii de compromis, ca si adaptoarele high-low sau intrarile high level in statii pentru oamenii care NU VOR sa NU POT sa schimbe head unit-ul.
3sixty.2 este un DSP adevarat care poate ajuta mult un sistem care nu are egalizare pe player pe atatea benzi sau time correction (dar 88rs are ) |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci una peste alta la ce vreau eu merita mult mai mult efortul si sacrificiul pentru un p88rs ? _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Sâm Feb 17, 2007 8:52 am Titlul subiectului: |
|
|
deci una peste alta da, de preferat ar fi sa incerci sa pui mana pe un P88RS care este un player cu adevarat high-end. |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Feb 17, 2007 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
krek luni il iau > _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|