Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GZEQ 4.7

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
around the world
Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 1:52 pm    Titlul subiectului: GZEQ 4.7 Răspunde cu citat (quote)

Problema mea suna cam asa : am un Opel Astra H cu cd-player blaupunkt 4x20w venit in standard pe masina .Se aude destul de prost , dar este 2-din si integrat perfect in bord ,motiv pentru care nu l-as schimba . In momentul asta pe masina am un sub infinity ref1200b amplificat de un magnat rock 1000 , urmeaza un set de componente DLS in usile fata (r6a) amplificate de un mac z 4100(nam mai gasit rock din prima serie Very Happy si astea noi s mai slabute ) .
Acum vine intrebarea : Poate supliuni un Ground Zero GZEQ 4.7 un HU ca lumea ? Totusi este un sistem midd range bunicel (zic eu )si as vrea sa pot scoateuntul din el (la nevoie ) fara sa-mi distorsioneze .
P.S. Exclud din start Clean Sweap si 3sixty din simplul motiv ca nu merita banii (as prefera sa mai pun 5 mil si sa-mi iau un pio p88rs )
Daca da il aveti pe stoc ?

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici un DSP nu poate suplini lipsa unui head unit bun. Nici nu isi propun sa faca asta... Cu un DSP de obicei faci corectii pe 20-30 de benzi si time alignment de calitate, asta lucrand cu semnalul care vinde deja dintr-un HU bun.
Din punctul asta de vedere GZEQ 4.7 cu greu se poate numi "DSP" dar totusi te-ar ajuta putin daca vrei sa obtii un sunet mai liniar. Asupra distorsiunilor sau a calitatii semnalului nu poate face minuni insa.
Nici cu un JL CleanSweep nu te-ai apropia de performanta obtinuta de un 88RS sau chiar de un player mid range cum ar fi Pioneer 6800.
Astea sunt solutii de compromis, ca si adaptoarele high-low sau intrarile high level in statii pentru oamenii care NU VOR sa NU POT sa schimbe head unit-ul.

3sixty.2 este un DSP adevarat care poate ajuta mult un sistem care nu are egalizare pe player pe atatea benzi sau time correction (dar 88rs are Very Happy)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci una peste alta la ce vreau eu merita mult mai mult efortul si sacrificiul pentru un p88rs ?
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 8:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci una peste alta da, de preferat ar fi sa incerci sa pui mana pe un P88RS care este un player cu adevarat high-end.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

krek luni il iau >Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum