|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
FIXVID

Data înscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 10
|
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
r6a nu prea e ce cauti tu
am eu pe logan
sunt foarte multumit de ele, sunt foarte bune, suna exceptional, niste medii frumoase si inaltele foarte bune
dar asta e ce cautam eu
pe intervalul 40-50 hz nu se pot lauda, comparativ cu alte sisteme, deci daca nu te gandesti la subwoofer si vrei ceva mai mult bass din difuzoare, nu prea te-ar incanta
excursia e si ea foarte sanatoasa, deci fara insonorizant ai sa auzi toate componentele portierei cum zdrangane, lucru valabil pentru oricare din sisteme
eu in momentul de fata nu am sub (desi pe viitor planuiesc sa pun 2 hertz) dar sunt foarte multumit de cat bass am in masina de la difuzoare. o buna parte din bass e redat de mtx 693 din spate
deci in concluzie: orice difuzoare ai alege e foarte indicat sa insonorizezi usile, mai ales daca vrei sa te bucuri de tot basul care il pot da |
|
| Sus |
|
 |
FIXVID

Data înscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa incerc sa rezolv cumva cu insonorizarea; nici pe mine nu ma lasa inima sa dau 5mil pe difuzoare si sa ma limiteze acustica proasta a usii. Rabat tot nu as face la calitatea difuzoarelor si as pastra nivelul care se situeaza in suma de 5 mil.
Apropo, e suficient daca aplic un strat de insonorizant pe fata interioara a usii sau e musai ca si fata exterioara sa fie antifonata? Cam cat ar costa materialul pt 2usi (o fata sau ambele fete)?
Mai astept pareri in legatura cu difuzoare. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|