Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GZHC 165X vs. ESK 165 vs. Dls R6A vs. Polyglass 165 V1 ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
FIXVID

Data înscrierii: 02/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Sep 13, 2007 9:03 pm    Titlul subiectului: GZHC 165X vs. ESK 165 vs. Dls R6A vs. Polyglass 165 V1 ? Răspunde cu citat (quote)

In curand imi voi face un sistem audio in masina axat pe calitate si nu in ultimul rand, pe SPL. Bugetul maxim este de 10mil.

Hu-ul probabil ca va fi un pio mp40, de vina fiind multitudinile de reglaje posibile. Din cauza bugetului restrans, ma voi limita la o singura pereche de difuzoare in portiere. Din banii care au mai ramas (5mil) mas orienta spre una din aceste perechi de difuzoare ...tin sa mentionez ca vor fi amplificate de un pio 2*100W:

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZHC_165X/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Energy_ESK_165/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_165_V1/

Se pare ca voi exclude folosirea unui sub, deci ar fi bine ca aceste difuzoare sa aiba o extensie sanatoasa in joase si calitatea sa fie punctul lor esential. Rog sasi expuna parerea cei care au ascultat aceste difuzoare.

Banii de insonorizant nu vor mai ramane, eventual as putea cumpara difuzoare mai ieftine (in jur de 350ron), doar daca o diferenta de 150roni nu este extrem de sesizabila in difuzoare.

Ultima modificare efectuată FIXVID la Sâm Sep 15, 2007 7:23 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Sep 13, 2007 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

r6a nu prea e ce cauti tu
am eu pe logan
sunt foarte multumit de ele, sunt foarte bune, suna exceptional, niste medii frumoase si inaltele foarte bune
dar asta e ce cautam eu
pe intervalul 40-50 hz nu se pot lauda, comparativ cu alte sisteme, deci daca nu te gandesti la subwoofer si vrei ceva mai mult bass din difuzoare, nu prea te-ar incanta
excursia e si ea foarte sanatoasa, deci fara insonorizant ai sa auzi toate componentele portierei cum zdrangane, lucru valabil pentru oricare din sisteme
eu in momentul de fata nu am sub (desi pe viitor planuiesc sa pun 2 hertz) dar sunt foarte multumit de cat bass am in masina de la difuzoare. o buna parte din bass e redat de mtx 693 din spate
deci in concluzie: orice difuzoare ai alege e foarte indicat sa insonorizezi usile, mai ales daca vrei sa te bucuri de tot basul care il pot da
Sus
FIXVID

Data înscrierii: 02/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Sep 13, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa incerc sa rezolv cumva cu insonorizarea; nici pe mine nu ma lasa inima sa dau 5mil pe difuzoare si sa ma limiteze acustica proasta a usii. Rabat tot nu as face la calitatea difuzoarelor si as pastra nivelul care se situeaza in suma de 5 mil.

Apropo, e suficient daca aplic un strat de insonorizant pe fata interioara a usii sau e musai ca si fata exterioara sa fie antifonata? Cam cat ar costa materialul pt 2usi (o fata sau ambele fete)?

Mai astept pareri in legatura cu difuzoare.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum