Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Harman Kardon - Amplificator 980 sau Receiver Stereo 3490?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare 5.1, Receivere

Autor Mesaj
Andrew

Data înscrierii: 30/Dec/2009

MesajTrimis: Dum Apr 04, 2010 9:12 pm    Titlul subiectului: Harman Kardon - Amplificator 980 sau Receiver Stereo 3490? Răspunde cu citat (quote)

Salut, as dori sa-mi spuna si mie cineva diferenta (ciudata) dintre HK 980 (amplificatorul) si HK 3490 (Receiverul Stereo).
Vad ca amplificatorul 980 consuma 410W si totusi are 2x80W pe cand 3490 consuma 310W si are 2x120W.

1. Ce mi-ati recomanda dintre cele doua? Sa fie oare mai puternic 3490? Il vreau 100% pentru muzica.
La Receiver ma atrage intrarea optica (nu am CD-Playere high end care sa faca conversie de calitate din bit in analog) si puterea mai mare.

2. Ce lipsuri as putea sa am daca merg pe Receiver?
Amplificatorul e doar cu 25Ron mai scump.

3. Ar putea fi mai de putere decat receiverul dat fiind ca in aceeasi bani receiverul are si intrare optica (DAC) si niste mufe Video? Totusi in caracteristici scriind clar HK 980 2x80 W si HD 3490 2x120 W?

Recapituland nu inteleg urmatorul lucru: Amp-ul HK 980 consuma 410W si are 2x80W, iar receiverul HK 3490 consuma 310W si are 2x120W.
Am o presimtire ca amplificatorul e mai puternic.
Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare 5.1, Receivere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum