Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Head Unit stock, se poate up-grada?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
ihearto
Pasionat

Data înscrierii: 18/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 6:17 pm    Titlul subiectului: Head Unit stock, se poate up-grada? Răspunde cu citat (quote)

Si pe mine, ca si pe altii, "ma doare" problema unitatii cu care vine masina din fabrica. In cazul meu, desi am montat in bord un alt mp3 player, impreuna cu masca si mufele de rigoare...(pe care l-am ars, oricum Very Happy ) tot nu pot fi convins sa renunt la caracterul estetic. In cazul meu, masina fiind un BMW, cu alta "scula" montata in bord, se vede "ca dracu" si da o impresie de "manele" cu tentatii de spart geamul la masina si furat unitatea...
Am vazut pe sit urmatorul produs : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Procesoare_de_sunet/Ground_Zero_GZEQ_4.7_equalizer/.

Loc ar fi in spatele cass-ului original, in bord, in teorie imi da exact ce am nevoie, semnal fata, spate si sub, deci as putea monta linistit un amplificator.

As dori mai multe detalii despre acest produs, daca efectiv se poate lega la firele care ies din unitatea originala si are capacitatea sa imbunatateasca sunetul care pleaca spre statie.

Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intr-adevar EQul GZ poate face ce vrei tu si se paote lega de iesirile HU tau , dar de preferat ar fi (daca iti permiti) sa mergi pe JL Cleansweep care este un DSP mult mai complex si care ofera si mult mai multe benzi de EQ (120benzi , 30 pe fiecare canal) si care ofera (conform specificatiilor producatorului) un sunet cat se poate de liniar la iesirile RCA.
Pt mai multa documentatie despre CleanSweep:
http://mobile.jlaudio.com/pdfs/CleanSweep_2006.pdf

(brosura in format PDF, necesita Acrobat Reader)
Sus
around the world
Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

k . am si eu o intrebare . cat de bine s-ar putea auzi o combinatie HU stock , eventual un clarion gen DZX558 cu un GZEQ 4.7 sau un DSP comparativ cu un pio p88rs ?
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai 88RS are deja un DSP destul de sanatos, PEQ pe 16 benzi si time correction...
Cu un HU stock sau player mediu (Clarion 558) + GZEQ 4.7 nu ai cum sa ajungi la performante similare.
Cu un player BUN insa, cu 3 preout-uri si cu un DSP adevarat poti egala si depasi un 88RS dar la un cost probabil dublu.

(88RS nu este pe stoc, se aduce doar pe comanda in tara si eu il astept pe al meu de pe 10 decembrie Evil or Very Mad)

Clarion 958 ofera functii si calitate similara cu 88RS si asta este pe stoc (si pretul e similar).
Nimeni de pe la noi nu s-a jucat inca cu 88RS asa ca nu sunt sigur de afirmatia de mai sus dar dupa specificatii asa pare.
Sus
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 9:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dzx 958 are iesirile pe 4v si are mult mai putine reglaje fata de pio ...si e mai scump . DZX am vazut la destul de multi , adevarat pe sisteme bune , dar cu p88rs esti aproape unic , la fel ca si cei doi fericiti posesori de p90 . Very Happy
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

offtopic, stiu...

doi? eu stiam numai de Relu. Cine mai are p90? (sa nu confunzi cu P9, P9 sunt mai multe)
Sus
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai are un p90 tipu cu MG-ul albastru . de fapt avea un sistem cvasi identic cu al lui relu . am avut ocazia sa-l ascult doar pe al lui relu . Very Happy
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu masina si in decembrie era P9. Nu stiu daca a trecut la P90 intre timp, poate... desi nu avea rost.
(dar e plauzubil pentru ca pe 2 decembrie la Brasov ii pleznise ceva la el.. nu stiu ce, am aflat deabia la decernarea premiilor - a concurat totusi more or less in cadrul regulamentului dar cu alt P9 sau alta fata de P9, slava domnului, la un eveniment EMMA e locul ideal sa ti se strice P9 ca gasesti sa imprumuti, cam toate aparatele din tara sunt adunate acolo Smile pierzand insa toate reglajele scorul a fost slab, chiar sub al meu)

Intre timp am auzit ca isi pune Focal Utopia Be, ultima generatie. Sistemul vechi e de vanzare pe 4t la 600 de euro.
Sus
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap . posibil sa ma fi inselat ... si dak e asa imi cer scuze . dar ce e sigur e ca sunt 2 p90uri in romania . Iar in leg cu MG ... face parte din triada de sisteme desfacute in ultima luna . o sa fie interesant ce va urma . Very Happy
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca este off topic, dar totusi am si eu o intrebare : de unde se pot lua DEX-P90RS si DEQ-P90 si la ce pret fiecare?
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu la cine le gasesti dar playerul este 1200 de euro si DSP separat , inca 800 .
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Feb 14, 2007 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt ce stiu sa faca nu mi se pare mult. Ma asteptam sa fie mai multicel.
Mersi frumos pentru raspuns.

pesteimputit
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de gasit gasesti si la noi, chiar si alpine F1 Status, o sa apara in cateva zile pe site, dar intrebarea este:
Ai o instalare suficient de buna incat sa puna in evidenta acest player?
Oare nu ar fi mai indicat un HX-D2 care dupa parerea mea suna mult mai cald si mai permitiv (dar din pacate nu are dsp separat?) la un pret mai mic fata de Pio care are un sunet "analitic" rece si perfect detaliat, poate prea detaliat?

Deja o dam in Off-topic, daca vreti facem un topic hx-d2 vs pio p90 vs F1 Status, topic care practic se gaseste pe toate forumurile mari de profil
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hyundai 78 a scris:
Stiu ca este off topic, dar totusi am si eu o intrebare : de unde se pot lua DEX-P90RS si DEQ-P90 si la ce pret fiecare?

Smile
se aduce doar pe comanda la noi in tara si preturile cam cele de mai sus ar fi...

Citat:
Deja o dam in Off-topic, daca vreti facem un topic hx-d2 vs pio p90 vs F1 Status, topic care practic se gaseste pe toate forumurile mari de profil

Smile facem facem.. dar cam greu sa comentam, putini sunt romanii care sa le fi ascultat pe toate 3 Smile si decat sa ne batem in teorie, mai bine comparam aparate mai accesibile.
Sus
pesteimputit
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 3:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu stiu pe nimeni care a ascultat F1 Status intr-atat de bine incat sa ii poata face o caracterizare.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum