| |
| Autor |
Mesaj |
Vishnu
Data înscrierii: 14/Noi/2006 Mesaje: 47
|
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Mar Feb 24, 2009 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
normal ca merita  |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 25, 2009 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Merg f bine si pe amplificarea player-ului insa amplificate sunt cu totul altceva. Am montat pe un Polo nou asa ceva pe un amplif Helix Dark BLue 2 cu putin insonorizant pe usi si inele de fixare..si crede-ma ca "sunau" f bine si tare..nu mai aveai nevoie si de sub.
Raport calitate pret f bun.
Bafta! _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
Vishnu
|
Trimis: Mie Feb 25, 2009 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Interesant. Nu degeaba le lauda unii altii. Acuma intrebare : Am auzit ca, daca faci incinta difuzorului suna si mai bine. Ok. Incinta asta trebuie calculata ca si in cazul subwooferelor ? Sau e de ajuns sa fie incinta circulara sa zic, din inele MDF si cu capac sa zic in capat ? Volumul incintei, pai cat e difuzorul. Deci ma refer sa fie ca si o conserva, si difuzorul in ea. E ok asa ? Intreb pt. un viitor experiment pe masina personala. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Feb 25, 2009 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
incinta inchisa, adica usa, cu toate gaurile din ea acoperite... nu te complica deja cu incinta custom pentru niste difuri entry ... inchide-ti ca lumea usa si e de ajuns.
si daca te gandesti sa le amplifici, ceva insonorizant (niste pasta de exemplu) pe fata de usa, ca scartaie greierii la frantuzoaice . _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Vishnu
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Feb 25, 2009 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum adica bine ca nu te-ai complicat cu mdf-ul? inelul de mdf este foarte important, iti recomand intai aceasta lucrare si apoi insonorizarea completa a usii. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mie Feb 25, 2009 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca se referea la o incinta de mdf pentru difuri |
|
| Sus |
|
 |
Vishnu
|
Trimis: Joi Feb 26, 2009 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| Exact. La incinta ma refeream. Clar ca inel MDF e primul lucru, la fel de prioritar ca si insonorizarea. |
|
| Sus |
|
 |
|