Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

helix p 236 precision + amplif zapco

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
andreimar
Pasionat

Data înscrierii: 08/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 11:10 pm    Titlul subiectului: helix p 236 precision + amplif zapco Răspunde cu citat (quote)

salutare, am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu titlul topicului, daca aveti alte sugestii pt dif sau amp (zapco i-force 2ch)...raman dator! caut sq, masina in cauza fiind un leon 1p cu portierele antifonate dynamat. multumesc anticipat![quote][/quote]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
jlaudio
Pasionat

Data înscrierii: 08/Dec/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mar Dec 30, 2008 11:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De Zapco numai lucruri bune am auzit, amplifuri exceptionale in legatura cu difuzoare parerea mea personala este ca un zapco merita ceva mai bun decat un Helix, poate un Brax Wink
Sus
andreimar
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 31, 2008 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am bani de brax-uri...maxim 1200 lei pt difuzoare..m-a uscat amplificatorul:) ..acum imi bat capul sa il programez
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce amplificator ai ales? Cel din titlu?
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
andreimar
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 03, 2009 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am luat zapco dc reference 200.2 pana la urma..nu era dif prea mare de bani.as lua si dif tot zapco da-s cam scumpe totusi..un cunoscut mi-a recomandat rainbow..dar nu dau d ele pe la noi...mai astept o sapt - doua poate mi le aduce el
Sus
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 11, 2009 2:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai sunat la cei de la be-loud. ai sa ramai surprins.
ti le pot aduce ei si chiar repede Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum