Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Helix RS6 Competition vs DLS Ultimate Iridium 8.2i

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Cincinel

Data înscrierii: 11/Dec/2008
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Ian 14, 2009 9:49 am    Titlul subiectului: Helix RS6 Competition vs DLS Ultimate Iridium 8.2i Răspunde cu citat (quote)

Salutare!
Dupa cum spoune si titlul topicului sunt in dilema. Ce sa aleg Helix sau Dls? Dupa parerea mea Helix-ul este un set de exceptie care coboara f bine in frecventa despre Dls nu stiu mai nimic. Astept pareri! Sa ma lumineze si pe mine cineva!
Multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cincinel

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ales deja RS6 Competition. Multumesc se poate inchide!
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 12:59 pm    Titlul subiectului: Re: Helix RS6 Competition vs DLS Ultimate Iridium 8.2i Răspunde cu citat (quote)

Cincinel a scris:
Salutare!
Dupa cum spoune si titlul topicului sunt in dilema. Ce sa aleg Helix sau Dls? Dupa parerea mea Helix-ul este un set de exceptie care coboara f bine in frecventa despre Dls nu stiu mai nimic. Astept pareri! Sa ma lumineze si pe mine cineva!
Multumesc anticipat

Parere sustinuta de ? Sper ca nu specificatii de pe net Smile

Sus
Cincinel

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce am ascultat Helix-ul coboara ceva mai bine in frecventa si este cam cel mai dinamic mid bass pe care l-am auzit (in aceasta gama de buget) Nu pretind ca as fi ascultat foarte multe dar...
Am mai avut ca alternativa si Focalul K2 Power 165 K2P dar nu este chiar pe gustul meu in special tweeter-ul care era cam rece si "iritant" un pic.
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar totusi e bine ca e un set de exceptie si coboara foarte bine in frecventa Wink sa le folosesti sanatos
Cincinel

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc! Apreciez ironia! dar nu cred ca era cazul nu toti suntem asa "priceputi" ca tine si nici nu avem ocazia sa ascultam ce vrem si cand vrem noi poate d'asta si cerem pareri pe forum! Dupa ce am reusit sa ascult si Dls-ul intr-un final dintre cele trei brand-uri mie mi-a placut Helix. Care este problema? Daca te deranjeaza topicul nu este nevoie sa-l citesti

Eu nu strivesc corola...doar sparg seminte si beau cola!
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cincinel a scris:
Multumesc! Apreciez ironia! dar nu cred ca era cazul nu toti suntem asa "priceputi" ca tine si nici nu avem ocazia sa ascultam ce vrem si cand vrem noi poate d'asta si cerem pareri pe forum! Dupa ce am reusit sa ascult si Dls-ul intr-un final dintre cele trei brand-uri mie mi-a placut Helix. Care este problema? Daca te deranjeaza topicul nu este nevoie sa-l citesti

Eu nu strivesc corola...doar sparg seminte si beau cola!
stii ce ma distreaza,multi de aici care au ascultat destul de multe lucruri in viata lor nu spun ca x produs este de exceptie,coboara cel mai bine in frecventa,sau mai stiu eu ce,sincer nu am ascultat niciunul din difuzoarele despre care intrebai altfel era posibil sa te ajut(desi nu cred ca parerea mea sau a altcuiva te-ar ajuta mai mult decat urechea ta)dar tu ai afirmat :Nu pretind ca as fi ascultat foarte multe dar....mi se pare putin ciudat,oricum nu consider ironie ce am scris mai sus,mie mi se pare ceva hilar,sunt foarte multe difuzoare care canta extraordinar de bine intr-o usa pregatita,si extraordinar de multe difuzoare bune care suna naspa in usi nepregatite,cum spunea si un mai incercat in domeniu:un difuzor e la fel de bun ca si incinta in care canta Wink
in continuare bafta cu ele si nu o lua in nume de rau dar afirmatia ta m-a pus pe glume,salut

Cincinel

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu am afirmat ca ar cobari CEL MAI BINE in frcventa sau ca ar fi CELE MAI BUNE!
IN GAMA ASTA DE BUGET pt mine este cea mai buna alegere! Si intrebarea mea a fost pusa pe forum pt a afla si alte chestii despre difuzoarele respective ex: durata de viata, defecte ascunse care chiar daca nu-ti vine a crede exista uneori cum sunt de exemplu la amplificatoarele Dls ca41 despre care am auzit si vazut la destule persoane ca au probleme cu conectorii!
Evident ca urechea mea este cea care decide doar nu crezi ca sunt idiot sa dau 1500 Ron pe o pereche de difuzoare pt ca asa am auzit eu pe forum ca sunt bune.
Apropo de usi doar nu crezi ca le-am lasat cum erau si o sa trantesc difuzoarele acolo.
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate nu intelegem amandoi la fel definitia cuvantului exceptie,pentru mine este ceva iesit din normal,ceva mai bun decat restul,de aia este de exceptie,cat despre durata de viata,sau defecte ascunse,sau alte probleme ce apar cu sculele pe care le folosesti intr-adevar exista sunt reale,si marea majoritate a lor vin din exploatarea necorespunzatoare,de ex durata de viata de la 6luni la 15 ani,depinde de prea multi factori incat sa se incadreze undeva,defecte ascunse...hmmm nu cunosc setul respectiv dar daca costa 1500ron si are defecte de fabricatie....atunci e o problema mare.tu ai decis sa le iei,ti-ai preparat usile,si iti urez inca o data sa te bucuri de ele,ultima data ca discutam doar de dragul de a discuta si tot nu ne intelegem Wink
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum