Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Help ... alegere subwoofer(e)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 12:22 pm    Titlul subiectului: Help ... alegere subwoofer(e) Răspunde cu citat (quote)

M-am decis sa schimb fostul subwoofer (kicker s10L5) si sa iau altceva. Ma orientasem spre ceva cu 2 difuzoare ... dar nu stiu un model exact. Vazusem ceva tot de la kicker ... la pret bun dar nu stiu cat de bine se si aud.
Nu caut ceva care sa faca zgomot. Vreau un subwoofer care sa "cante". Am momentan un amplificator alpine mrd m650: ~600W 2ohm si ~400W 4ohm. Amplificatorul nu cred ca il schimb curand. Cablu este awg 0 ... dar bateria e una stoc Sad.
Deci ... cine stie sa-mi recomande ceva ... sa nu se abtina Embarassed
ps: bugetul este undeva la 8-9 mil maxim.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai ofera nimeni sfaturi ? Sad
eu nu am tesat extraordinar de multe subwoofere si ... astept pareri de la diversi ... cam ce ar fi ok in banii astia Sad
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce zici de un dls http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Reference_RW15/
+ cutia care o sa fie vreo 2,5 mil sau daca o faci tu mai putin Very Happy

eventual cu o incinta inchisa ai putea da in el cu 500 w la 2 ohm..ce zici ?
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pare chiar interesant DLS-ul ala. Totusi ... parca mai am niste gargarite ... sa-mi pun 2 difuzoare in portbagaj.
Sus
tud.
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 1:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai dece nu zici asa Very Happy.Uite ceva ce am ascultat eu pe un jbl 75.4 si se auzea destul de frumos(canta,nu zgaria timpanele) http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Infinity/Kappa_120.3se/ ..ai putea pune 2 difuzoare.
Incinta zic eu ca te-ar duce pana in 3 milioane deci ar veni cam 9-9,5 mil ..cam asa,insa trebuie sa iti dai seama ca daca pui 2 difuzoare nu prea o sa mai folosesti portbagajul..eu am acum un neo force cu 2 difuzoare si vreau sa il dau tocmai ca mi-a ocupat tot portbagajul.
Kickerul acela cu 2 difuzoare am vrut sa il comand si eu inainte sa am neo foce si nu il avea pe stoc Crying or Very sad
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu momentan am un kicker s10 l5 in incinta reflex (incinta mica recomandata de producator). Ocupa o mare parte din portbagaj.
Nu prea conteaza cat de mult ocupa ... ca masina o folosesc doar eu ... iar bancheta e libera pentru drumuri in tara.
Nici difuzorul pe care il am acum nu baraie ... insa parca nu poate amplificatorul sa scoata tot ce trebuie din el.
ps: cand ai comandat kicker-ul ala si nu era pe stooc ?
pss: ai idee cat de mare e incinta la el ?
merci
Sus
tud.
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai l-am intrebat pe mihai de el acum 2 luni..cam asa si mi-a zis ca nu e pe stoc.Cel mai bine e sa suni la ei sa intrebi.
Dimensions: 32-3/8" W x 16" H x 17-3/8" D (Bottom) x 13-15/16" D (Top)
Poate ai timp vreodata sa ascult si eu kickerul Very Happy Very Happy
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gasim si timp daca e Razz
merci de info. din ce am vazut ... nu e mare incinta.
Sus
mihaidin86

Data înscrierii: 25/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 12:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tud. a scris:
Pai dece nu zici asa Very Happy.Uite ceva ce am ascultat eu pe un jbl 75.4 si se auzea destul de frumos(canta,nu zgaria timpanele) http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Infinity/Kappa_120.3se/ ..ai putea pune 2 difuzoare.
Incinta zic eu ca te-ar duce pana in 3 milioane deci ar veni cam 9-9,5 mil ..cam asa,insa trebuie sa iti dai seama ca daca pui 2 difuzoare nu prea o sa mai folosesti portbagajul..eu am acum un neo force cu 2 difuzoare si vreau sa il dau tocmai ca mi-a ocupat tot portbagajul.
Kickerul acela cu 2 difuzoare am vrut sa il comand si eu inainte sa am neo foce si nu il avea pe stoc Crying or Very sad
Sus
mihaidin86

Data înscrierii: 25/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sory voiam sa spun ca am ascultat asa ceva ... si il face un jbl de 250w ... bine o fi si din cauza statiei care era una pirat
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2x Hertz Energy ES 250 sau 2x DLS Reference W612 sau 2x DLS Classic OA12 ?

Kicker ... abia la finalul lui octombrie mai poate fi cumparat.

merita un compromis de genul asta ?
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni nimic ? cat de curand caut sa cumpar difuzoarele ca pe al meu l-am vandut.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum