Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Help am probleme cu CD playerul

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
dialoghk
Pasionat

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Pucioasa

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: Help am probleme cu CD playerul Răspunde cu citat (quote)

Sal cine ma ajuta si pe mine cu un sfat am un Cd-player pe masina un panasonic mai vechi olecutza si cate o data cand dau la 30 Volumul se aude aiurea rau de tot si cate o data se aude fff bn .....io zic ca este ceva de la curent .......am mai observat ceva pe baterie ceva alb .......io zic ca este de vina bateria voi ce zicetzi ???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 10:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

30 din cat

sar putea sa nu pota playerul mai mult

e posibil sa aibe vreo problema
Sus
dialoghk
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pei 30 din 40 la inceput l-am avut pe un renault si l-am pus acuma pe alta pe un Citroen si a mesr 2-3 saptamani si acuma face figuri se aude mai prost precum nu ar avea curent suficent si a am ascultat 15 min si nu a mai mers masina a trebuit sa o imping Smile))
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sar putea sa nu ai curent destul

vezi daca ai legaturile bine facute sar putea de aici sa fie problema

daca nu e foarte probabil sa fie de la hu
Sus
dialoghk
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io as vrea sa il leg de baterie dar nu am vazut nici o gaura sa ajung la baterie Smile)))) mai de grama cand imi pun statzie si sobwooferul ii zic lu ala sa imi lege si cd-Playerul
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu niste cabluri din conert de 1.5 si gata
Sus
dialoghk
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 24, 2007 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmda am setul asta de cabluri http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/ zici ca sunt pt aparatul de sudura Smile)))))) dar sa sti ca conteaza claritatea sunetului cu cat sunt mai groase ....am citit pe forum ......io nici nu ma gandeam ca sunt asa de groase Smile))
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 12:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca la cd nu iti trb asa groase
Sus
dialoghk
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 12:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pei nu pun mah asa de groase pun cablu de curent Smile)) si la stazie pun alea groase Smile)
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 1:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu imi zi ca ai pus cablul ala de 20mm2 la player... Very Happy

du-te la un magazin de electrice/electrocasnice/lustre si zii la vanzator sa iti dea cablu 2x2.5 si e mai mult decat suficient. tii degeaba cablu asa gros acolo.

daca o sa cumperi fir si o sa pleci de la baterie sa pui o siguranta de vreo 10A de la plusul bateriei.
Sus
dialoghk
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 1:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mah cablu ala de 20 mm il pun la amplificator Smile) stiu ce cablu sa pun ms orcum
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2007 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
nu imi zi ca ai pus cablul ala de 20mm2 la player... Very Happy

Desi pare inutil si nici eu nu sunt convins ca are sens, am cunoscut oameni care mergeau cu alimentare de statie la player...
cand e sa mergi pana-n panzele albe pui si 20mm la player... sa fie... Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum