|
|
|
Autor |
Mesaj |
danionita
Data înscrierii: 21/Apr/2008 Mesaje: 33
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 10:25 pm Titlul subiectului: HELP: blaupunk iesire sub?! |
|
|
Am intrat de curand in poesesia unui Bluapunkt London Mp48.
Atat in specificatii cat si in manual apar trecute 4 canale pre-out + 1 Sub-out.
Numai ca nu reusesc sa imi dau seama cum leg efectiv amplif sub-ului (prin rca) la iesirea pt sub a HU! In intructiunile de montaj nu pomeneste nimic de asa ceva, si la descrierea pinilor nu apare nici un "sub-out"...
Totusi , in meniul playerului apar setari de volum si cutoff pt acest canal...
As fi recunoscator daca ar putea sa ma ajute si pe mine cineva...
Manualul + instructiuni montaj (la sfarsit): http://fe0wap79.bosch.de/intershoproot/files/serviceDocuments/7648006310001_EA_RO.pdf |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Iun 08, 2008 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
acea iesire de sub ar trebui sa fie sub forma de iesire RCA, fie la capatul unui fir, fie mufa RCA sa fie inauntru playerului, in spate. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
danionita
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
pai da, asta stiu,dar la capatul carui fir?...adica celalalt capat al firului unde intra in player??pe ce pin? |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
uita-te la pagina 36 din manual, cablul pentru iesirile pre-amplificate este optional
din meniul playerului nu poti comuta RL+RR sau FR+FL in iesire de subwoofer ? _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
danionita
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu pot comuta..
Oricum, tocmai am descoperit. Se pare ca pinul 3 de pe mufa ISO A este de fapt "Sub-out", desi in manual figureaza cu NC (no-connection)...
Ms oricum pt ajutor! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|