Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

help cutie....

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
krescova

Data înscrierii: 11/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 12:58 am    Titlul subiectului: help cutie.... Răspunde cu citat (quote)

un subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Infinity/KAPPA_102.7W/

se poate pune in incinta sealed?...si cine poate sa faca o incinta sealed si la ce pret....
daca stitzi un subwoofer mai bun pt incinta inchisa la 10 inch..de preferabil cu bobina dubla..nu va sfiitzi sa spunetzi:)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 8:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzorul e OK din toate punctele de vedere, mai putin SPL, aspect care poate fii ignorat din motive de relativitate a specificatiilor. In plus, o incinta vented iti aduce un castig important in ceea ce priveste SPL, insa am inteles ca tu doresti o cutie inchisa.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca calitatea sunetului te intereseaza subwoofer-ul asta perfect. Coboara foarte bine in frecvente (datorita Fs=20,4 Hz Shocked ). Desi ei zic incinta inchisa de 22 L, eu ti-as recomanda ceva mai aproape de 32 L. Daca i-ai face incinta bass-reflex ai avea SPL aproape liniar pana la vreo 23 Hz. dar incinta o sa ajunga sa fie de aproape 3 ori mai mare.

Recomandari..... ce buget ai alocat pentru asa ceva?? (pune deoparte si vreo 2 mil pt incinta)

o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap...te ajutam noi cu o incinta pt acest difuzor .... da-mi un pm cu un id de mess sa vb si sa stabilim....

o zi buna Smile

krescova

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai am o intrebare si gata:).... prima optiune e mai buna pt incinta inchisa ca
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Power_P1022/

si as vrea sa stiu dimensiunile unei eventuale cutii...inaltine..lungime...latime...pt amandoua..sa vad si eu daca incap:))
Sus
krescova

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si jbl ala se pune pe un ohm....e mai bine ca inginity-ul ala...care probabil il pun pe 2?
Sus
krescova

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok..m-am uitat prost:)sry si infinity-ul..e tot pe un ohm:)..de curiozitate...de ce e mai bine pe 1 ohm decat pe 4?
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand cele doua difuzoare sunt 99,(9)% egale, doar cei 50W in plus pt Jbl, care e un nimic (0,5 db in plus Laughing ).
Spre exemplu se gasesc statii mai ieftine de 1 ohm la 1000W decat de 4Ohm la 1000W. Teoretic se aude mai hi-fi la 4 ohm decat la 1 ohm. Oricum 1 Ohm folosesti numai daca ai amplificator monobloc.

o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

distorusiunile "oferite" de amplificator sunt mai mari la impedante cat mai mici Smile

acel difuzor este din gama POWER...adica a mai de sus gama ... cred ca ar da nana la poponetz la infinityul ala Smile.....

dimensiunile incinte:... aia o putem face dupa ce date ne dai si tu, precum inaltimea , adancimea, latimea portbagajului Smile pot sa te ajut cu inaltimea si sa iti zic ca va avea undeva pe la 30-35cm... nu mai mult Smile

zi-mi ce mashinutza ai Smile

o zi buna

EDIT.... OOPS Embarassed ma scuzi am confundat difuzorul cu altul Embarassed difuzoarele cred ca sunt la fel....doar sunt facute de acelasi producator sub alt nume.... acum nu stiu la ce sa ma orientez... JBL...INFINITY.... parca as merge pe prima varianta Smile

krescova

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masina e mult zis...e matiz Embarassed
si nu am pretentzia sa mai ramana loc in portbagaj..vreau doar sa incapa...si ce statie recomandatzi...pe 4 ohmi daca se aude mai bine pe 4...si preferabil monobloc?
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm.... ar fi ceva sa gasesti o statie care sa scoata in punte 1x350-400... dar nu cred ca gasesti asa ceva asa ca ramai la varianta cu un monobloc..... oricum nu o sa tii tu statia la volum foarte mare ca sa bage distorsiuni Smile ... da-mi un PM cu id-ul de mess sa vb de INCINTA Smile

G'day

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o_kh3 a scris:
hmm.... ar fi ceva sa gasesti o statie care sa scoata in punte 1x350-400... dar nu cred ca gasesti asa ceva

DLS ca23. am eu si-o sa-l pun in curand sa miste un P1222. pana acum a ars un 1202D, si a innebunit putin un Kappa 12.1
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum