Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

help difuzoare pe spate in dacie 1310/ciudatenie sony Xplod

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
easyjunkie

Data înscrierii: 26/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 12:07 pm    Titlul subiectului: help difuzoare pe spate in dacie 1310/ciudatenie sony Xplod Răspunde cu citat (quote)

salut. am o dacie 1310 in care vreau sa imi pun difuzoare. pe spate. cd-playerul este un Pioneer DEH-1400RB (e ceva mai vechi), 4x45 W.

asaaa.. bon. in orasul meu de cacat nu am gasit mai rasarite decat niste niste SONY Xplod F963 (6x9) la 189 RON. acuma am cautat de-am innebunit modelul asta pe net sa citesc si eu niste review-uri ceva, si nimic... NU EXISTA! ele se aud bine in proba facuta in magazin... dar de ce nu exista pe site-ul producatorului? Confused as vrea sa stiu parerea vostra despre xploduri in general si despre modelul asta in particular, daca il are sau il cunoaste cineva. pliz!

m-am orientat spre xploduri pentru ca un vecin are xplod-uri in dacie (nu stiu ce model Rolling Eyes) si se aude foarte bine. (bine insemnand, pentru moment, joase bine definite si putere! asta nu este neaparat definitia generala pentru "foarte bine").

anyway... vreau mai multe optiuni ptr difuzoare, si eventual o comanda pe site.
cerinte:
-sa reproduca joasele foarte bine (sa coboare pana la 30-40, ptr ca nu o sa-i pun sub), dar si celelalte frecvente, ca nu vreau sa ascult doar beaturi si bass in masina. Laughing
-sa dau cd-playerul la maxim si sa nu distorsioneze. Smile
-daca nu depasesc 200 ron, e fericire.

multumesc. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
viperfox

Data înscrierii: 31/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am HU xplod gt300 si sunt f multumit de el ca scula, baga bass foarte bine; inschimb de boxe nu stiu nimic sa iti spun (eu am boxe made in piata si acum caut sa imi iau ceva pe masura si sunt in dispute, cica boxele xplod nu ar fi asa bune)
Sus
alzisor

Data înscrierii: 19/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frate astea mai recente poate nu sunt asa bune cum am vrea noi dar eu am nuste xs....nu mai stiu cat, ovale si te asigur ca coboara jos destul de mult cu spl mare mare chiar daca au vreo 5 ani, le-am luat de la un fraier care nu stia ce asculta Cool , conteaza foarte mult sa fie izolat portbagajul de habitaclu si sa fie instalate pe un suport rigid prinse bine, eu le am pe o placa de lemn care e prinsa de tabla de sub luneta. Au 45 de wati si un magnet mic de ferita sau neodyum,nu mai stiu sigur [si am dat 50 de ron pe ele Laughing ]. Ca observatie, in caroserie gen Dacia Nova nu o sa sune la capacitatea lor niciodata, decat daca inlocuiesti placajul ala cu ceva tare si dens [pal] si etansezi bine portbagajul de interior.

uite ca astea arata pe 4 cai doar ca sunt rosii si au 45 de wati
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/_XS-F694R/
au aceleasi caracteristici si rupe spl-ul la banii aia
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum