Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

HELP!!!!!!! K MA DOARE CAPU' FRATEE!!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
adonis

Data înscrierii: 25/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 4:22 pm    Titlul subiectului: HELP!!!!!!! K MA DOARE CAPU' FRATEE!!!! Răspunde cu citat (quote)

sal...dupa multe nopti in care am ajuns sa visez statii,subwoofere etc am observat k pe aceste forum-uri sunt si oameni care intradevar se pricep si m-am gandit sa apelez la voi pe aceasta cale,problemele mele fiind urmatoarele:
1.am o statie infinity ref 611 A pentru care doresc un sub...am inteles k imi trebuie unul cu 2 bobine de 4 ohmi..cineva mi l-a recomandat pe jbl 1204 bp-d ..ce parere aveti ..stiti altul mai bun??
2. nu sunt hotarat cu sistemul din interior deoarece am pe spate (pe un logan) o pereche de magnat-uri xcess 693 serie mai veche sunt de 100 rms(parca)...si nu stiu daca trebuie sa renunt la ele sau nu...cele doua posibile configuratii ar fi:
pt varianta in care pastrez boxele spate sa imi achizitionez un amp jbl 75.4 (cred,cel pe 4 canale)+un sistem 16.5 pt fata ceva care sa nu depaseasca cu mult 400 ron(sh sau nou nu conteaza)...si pt sistemul fata ce ziceti de dls ms6a??
pt varianta in care nu pastrez boxele spate am un amp Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.250MK2/ pe care vreau sa pun sistemul 16.5 mai sus mentionat.
cum ar fi mai bine..prima sau a doua varianta/????un alt amp pt prima varianta???sau pt fata o alta optiune???
astept sugestii...recomandari...orice...dar sa fiti frate la obiect sa nu ma incurcati mai rau k deja nu mai inteleg nimic si pe langa poate ma ajutati si cu dim cablurilor...capacitatea condensatorului..etc
Vreau sa mai adaug k nu ma pricep la chestii de genul sq,spl etc tot ce stiu e ca imi place sa se auda un pic mai "energic"(vezi snoop dogg-step yo game up..ceva de genul k sa intelegeti ce vreau sa zic)...la modul sa vibreze geamurile...sa simti si tu k sofer un pic ca iti vibreza plamanii nu doar cei din spate..am avut un sub gz de vreo 500 rms pe statia de mai sus si nu am fost multumit deloc de sunet....se auzea basul oarecum "infundat" ..cred ca intelegeti voi c vreau sa zic....intradevar se simtea basul in masina doar pe pielea capului...k atunci cand apropii capul de un dif dar in rest..praf...inchideam usile,plecam de pe loc si apoi simteau doar cei din spate ca exista un sub in portbagaj. multam anticipat!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adonis

Data înscrierii: 25/Iun/2008

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2008 5:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni?????
Sus
mihai_dmz
Priceput

Data înscrierii: 29/Mar/2008
Locație: Dambovita

MesajTrimis: Dum Iun 29, 2008 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te pot ajuta io Very Happy
intra pe YM:mihai_djsony
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum