Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

help....magnat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Sâm Oct 06, 2007 9:40 pm    Titlul subiectului: help....magnat Răspunde cu citat (quote)

Power Plus 216 au crossover...sau e integrat.... ?? m-am uitat pe magnat.de si marimea e de 165 mm iar la voi e de 160 mm....pana la urma kt e ??
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 07, 2007 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni ? Rolling Eyes
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 2:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni Question
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai indiferent daca e integrat sau nu, tot au crossover. ma indoiesc sa nu aibe crossover. am aruncat un ochi si pe pdf-ul de pe siteul celor de la Magnat si vad ca nu dau foarte multe detalii despre acel crossover, in orice caz el exista.
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 08, 2007 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yo vreau sa fac urmatoru lucru...am un logan...asta magnaturile astea...vreau sa le pun pe spate..si tweeterele la diurile din fata.. Rolling Eyes o avea ceva ?
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 7:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu eu se poate face asta, pentru ca eu de exemplu inainte de a avea config asta pe masina, pe fata aveam doar tweetere (si ma rog un dif) si nu s-a intamplat nimic (sistemu era facut de fostu proprietar al masinii Razz )
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Mar Oct 09, 2007 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le-a auzit careva....din kte stiu sunt magnat...sunt nemtesti...si knd neamtu face o treaba...treaba e Very Happy deci ? Rolling Eyes
Sus
clubman

Data înscrierii: 12/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 6:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pana la urma le-a auzit cineva?...vreau sa stiu si eu cum sunt si daca merita banii? Question
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci careva ?
Sus
clubman

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu le am pe masina in spate.....se aud cam infundat (filtru ala isi face treaba prea bine, filtreaza prea mult din medii).....le am de trei zile pe masina si deocamdata sunt multumit de ele.....chiar si asa cu medii mai putine......se compenseaza cu boxele din fata
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2007 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o intrebare ?? pe fata ai coaxiale ?? si pe spate sistem ? adica ai tweeterele pe spate ?? ce hu ai ?
Sus
clubman

MesajTrimis: Lun Oct 22, 2007 6:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe fata am alphine coaziale mici de cam 8 sau 10 cm in diametru iar pe spate le am p'astea magnat.....au un bas destul de puternic de vibreaza si tabla pe masina, dar cam infundat basul.....
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 22, 2007 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pay ia tweteerele de la magnat si punele pe fata... Smile k pe fata deobicei se pune sisitem nu coaxiala k se ava auzi o varza.. !! stima !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum