|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Shfiky
Data înscrierii: 22/Ian/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 12:14 pm Titlul subiectului: Help plz.. !! |
|
|
salutare !!
DECI VREAU SA MA LAMURITI SI PE MN CE INSEAMNA TOATE KESTII ALEA LA UN mp3. Adik :
Sunt alea cu 4 intrari si toate draciilea alea... yo am 6 boxe pe masina si nush ce mp3 sa cumpar.. ce tre sa scrie acolo pt alea 6 boxe .. adik ma refer sa intre toate.. 4 intrari adik incap 4 boxe sau cum ?? plz help ca nu ma pricep deloc !!
si inca ceva si la dif mai e la fel 4 iesiri sau 6 sau 3 nush sigur.. in fine.. alea ce mai inseamna ???
Va rog ajutati`ma ca nu inteleg nik :-s
Multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 12:24 pm Titlul subiectului: Re: Help plz.. !! |
|
|
nis yo ne-teleg nika din c zisi t.
cu toate astea bajbai un raspuns in speranta ca totusi nu-s chiar atat de batran sa nu mai inteleg limba romana a secolului 21. cel mai probabil tu nu ai 6 difuzoare in masina, ci ai in fata un sistem de difuzoare (woofer/tweeter separate) si inca 2 difuzoare in spate. se considera a fi doar 4 difuzoare, wooferul si tweeterul din portiera fata legandu-se in paralel, la acelasi canal al playerului. deci per total tu ai nevoie de 4 iesiri, exact cate au playerele.
difuzoarele pe 3 cai sunt cele coaxiale, care au in componenta un woofer, un difuzor de medii si un tweeter, toate legate fizic intre ele. sistemul de difuzoare pe 3 componente in schimb, e compus tot din woofer, mid si tweeter, dar separate fizic. exemplu 3 cai, exemplu 3 componente. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Shfiky
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
man fii atent.. am 2 dif in usile din fatza, 2 in usile din spate si 2 in spate, la luneta !!! cate sunt ???? in fine nu conteaza...
Da vreau sa`mi explici dak poti ce inseamna toate "cele" la un HU
Adik 2 iesiri pre-out sau ceva in genu.. intelegi ce nu inteleg yo ?
Pt dif mele ce HU trebuie ?? are vreo legatura iesirile alea pre-out cu dif ?? adik dif se leaga la HU de iesiri ??? sau de intrari ?? sau cum e .. asta nu inteleg.. intelegi ? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
premiera pe be-loud. explicatiile in romana
radio MP3 player, model 2007 =fabricat 2007
compatibil CD-R / CD-RW / MP3 / CD text / ID3 tag =citeste CD-R / CD-RW / MP3 / CD dar si afiseaza text, interpret, album, melodie
conexiune Full Speed pentru iPod = poti conecta ipodul direct la player printr-o mufa si il folosesti ca pe un cd-changer
cautare rapida = un buton cu functie cautare rapida prin meniul ipodului
DAC stabilizat 1-Bit }
oprire volum pe 0 biti (0 Bit Mute) }tehnica de varf
pregatit pentru controlul prin comenzile de pe volan (necesita adaptor)
pregatit pentru intrare auxiliara (necesita adaptor KCE-236B)
astea cred ca le intelegi si tu
putere: 4 x 45W = asta e puterea muzicala, ce reala este undeva pe la jumatate, 22.5w RMS
2 iesiri preamplificate rear / subwoofer = 2 iesiri pt amplificator, deci nu pt boxele tale, adica ca sa conectezi multimea ta de boxe, mai ai nevoie si de un amplificator de 2 canale, pe care sa pui boxele din spate de ex, iar pe acest mp3 sa pui cele 4 boxe din portiere si iti mai raman iesiri separate pt subwoofer, evident, intermediate de un amplificator pt acel subwoofer
control volum subwoofer = poti regla nivelul subwooferului direct din mp3player
afisaj LCD alb pe fundal negru cu 14 segmente =asta cred ca intelegi
filtru HPF 80 / 120 / 160Hz =asta este un filtru foarte util ca sa nu iti distorsioneze boxele, deoarece frecventele foarte joase sunt redate de difuzoare mai mult ca distorsiuni catre urechea
reglaj frecventa centrala Bass/Inalte =
ajustarea largimii de banda bass =reglezi frecventa sub-ului direct din masina.
tuner radio MaxTune =modelul de radio folosit pe player
volum rotativ =
panou frontal detasabil =
conector ISO= sunt niste mufe in spate la care poti conecta cd-changer, rca-uri...care deja nu mai ai nevoie |
|
| Sus |
|
 |
Shfiky
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
bha frate yo va inteleg ca sunteti priceputi.. da nu mai ma luati la misto k ?? dak nu stiu nu stiu.. nu mai fiti voi zmeii lu' peste .. ita si la asta "Premiera pe Be-loud" sau cum a scris..
Dak nu stiu normal ca nush nici cum sa ma exprim..
Ita.. "nu pt multimea ta de boxe" frateeeeeeee vezi ca nu toata lumea isi permite cum iti permiti u Audi A6.. Noi suntem oameni de rand nu ca tine plini de bani ca broasca de par.. lasa`ma frate ca sunt satul de d`astia ca tine.. oi ai avea u 20-30 de ani da degeaba ii ai..
Dak n`am stiut cum sa ma exprim nu inseamna ca nu stiu romana.. da' oricum ma multumesc cu ce stiu.
mda.. oricum ms.. MIRIFICILOR... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
consider ca topicul asta e o ciorba fara sens. nu putem noi sa-ti explicam mai bine si mai coerent termeni care-i gasesti usor pe net, doar cu putina rabdare. se inchide pana nu degenereaza. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|