|
|
|
Autor |
Mesaj |
silviu.rosu
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 5 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Ian 29, 2008 10:55 am Titlul subiectului: HELP sistem audio pentru casa |
|
|
Buna,
Vreau sa achizitionez un sistem audio pentru un living de cam 25 mp. Mentionez ca cel mai important e sa pot asculta muzica la inalta fidelitate. Am sa mai pun si filme de pe calculator sau tv-ul pe el dar in special voi asculta muzica pe el.
Mentionez ca bugetul meu e de 2000E chiar si 3000 cu eforturi mari si daca chiar nu ma incadrez in cei 2000.
Am citit multe posturi de pe site si am tras urmatoarele concluzii pana acum:
-sa nu cumva sa-fi fac sistemul audio din magazine gen Media Galaxy.
-sa merg pe amplificator stereo si 2 boxe decat pe receiver 5.1 si sistem audio 5.1 la banii astia pentru ca imi pot lua lucruri mult mai de calitate.
-pentru amplificator cele mai bune sunt marci ca NAD, Denon
-pentru boxe, 3 cai firme ca: Wharfedale, Magnat, B&W
Spuneti-mi daca am tras bine concluziile si eventual recomandati-mi un sistem audio care sa se incadreze in banii astia.
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
silviu.rosu
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 5 Locație: Iasi
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Joi Ian 31, 2008 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu mai raspunde in 2 locuri...mergi numa pe un topic si asteapta sa-ti raspunda cineva... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
bonviva
Data înscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
am ascultat Wharfedale pe un NAD dupa ce in prealabil ascultasem Monitor Audio. crede-ma nu suna deloc bine in comparatie cu MA.
si eu sunt in aceeasi dilema: PSB, JBL,Infinity, Monitor Audio, Tannoy ... ??? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|