|
|
|
Autor |
Mesaj |
AlinC
Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 31
|
Trimis: Vin Aug 04, 2006 9:53 am Titlul subiectului: help! |
|
|
1.am si eu nevoie de niste sfaturi.....am o dacie logan si mi-am montat pe fata difuzoare sistem Magnat Xcess 216, iar pe spate Xcess 132....acum as dorii sa le amplific si nu stiu ce amplificator sa folosesc......ce putere sa aiba, (boxele au injur de 100w rms pe fata, si 80rms pe spate)
2.in viitor as vrea sa imi pun un subwoofer, intrebarea mea este sa folosesc atunci 2 amplificatoare(unul care sa amplifice boxele si altul care sa amplifice subwooferul, dar nu consuma prea mult?), sau sa imi iau unul acum care sa poata amplifica 4 canale +subwoferul(cand va fii)....ce firma, marca, putere, imi recomandati.
va multumesc anticipat pentru sfaturi... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Aug 04, 2006 10:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru difuzoare ceva gen 4x50W RMS -> 4x70W RMS e suficient.
Daca iti permiti merita sa pui ceva gen 4x100W dar diferenta nu va fi foarte mare.
Daca vrei un amplificator 4+1 ai urmatoarele optiuni: DLS CA51, JBL GTO 755.6, Infinity REF 5761A.
Toate trei ar fi foarte bune...
Consumul va fi similar ori ca iei unul mare 4+1 ori doua amplificatoare. Depinde si de ce woofer vrei sa iei. S-ar putea sa iesi mai bine la bani cu unul 4+1.
Daca vrei unul pe 2 ohmi DLS C51 ar fi cea mai buna optiune. Daca iei unul de 4 ohmi de peste 250-300W, JBL sau Infinity ar fi mai potrivit (cu cele 2 canale in punte)
Poti sa te uiti si la Magnat, un Rock 600 (sau 800) plus inca unul in functie de ce woofer cauti... (Rock 400 pentru un woofer de max 300W, Rock 1000 pentru un woofer mare sau Rock mono) |
|
Sus |
|
 |
AlinC
Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 31
|
Trimis: Vin Aug 04, 2006 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
merci mult de tot mihai , ca intotdeauan esti ff promt....acum sa vedem cum stam cu banii:( |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|