Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Help!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
bughy1980

Data înscrierii: 16/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 2:23 am    Titlul subiectului: Help! Răspunde cu citat (quote)

Este vorba de un Opel Astra, boxele pe fata vin din fabrica (nu cunosc brandul), iar pe spate vreau sa-mi iau boxe de 2 mil. si un mp3 player de aproximativ 5 mil.
Ma poate ajuta cineva cu o idee?

Eu ma gandeam la Boxe Infinity si Mp3ul Sony....

Multumesc de ajutor!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita de Sony si ia-ti un Pioneer, Clarion, Alpine, ceva mai evoluat...cu ceva setari avansate de sunet si o sa vezi ca o sa se imbunatateasca sunetul foarte mult chiar si cu difurile de pe masina.
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tare aia cu setari avansate de sunet Laughing
multe setari macelaresc muzica si o fac monotona si colorata din pacate,
o inregistrare buna si niste difuri lucrate corect,nu alese dupa
'firma'(marketing) nu necesita atatea setari avansate(un kkt de eq si 3 presturi inutile)
Pana la alinieri temporale si crossuri active e cale lunga,sunt multe lipsuri majore f evidente
La 5 milioane un pio4000ub ,e aparatu nou si scartaie de ajuns de banii aia
Sony nu se merita decat la modele mai ieftine,si nu cele de ultima generatie

Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...e tare aia cu setarile de sunet...mda....
dar tu ai vazut ce difuzoare vrea omul? mai bine zis de cati bani?

nu toata lumea vrea sa auda pe forum ca ....cel mai bine ar fi sa cumpere dufuzoare de 400 milioane si player de 800 milioane ca doar alea scot sunet....(adica acel sunet care-ti place tie) sau altora....Atacatii Shocked care vor sunet de "1000 milioane"....nu stau pe forum la be loud...ci pe la Hi-Fi....etc
M-am cam saturat de sfaturile de pe aici...cum ca nici un difuzor de pe sait nu e bun...ci doar alea de "1000 milioane" ca alea scot " sunet" etc....
Asta e un sait comercial nu unul audiofil..

_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ursachemihai a scris:
altora....Atacatii Shocked care vor sunet de "1000 milioane"....nu stau pe forum la be loud...ci pe la Hi-Fi....etc
..

fi mai explicit Exclamation
acest forum se adreseaza 99% pasionatilor de car audio nu de home audio .

ursachemihai a scris:
M-am cam saturat de sfaturile de pe aici...cum ca nici un difuzor de pe sait nu e bun...ci doar alea de "1000 milioane" ca alea scot " sunet" etc....
..

nu te-a obligat nimeni sa citesti sau sa iei considerare "sfaturile de pe aici"

ursachemihai a scris:

Asta e un sait comercial nu unul audiofil..

nu e nici un "sait" ...e un forum Wink [/i]

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca "pasionatii" se duc in alta parte....
iar sfaturile de aici...nu toate...ci doar cele venite din partea unora care cred ca au urechi si altii nu...nu trebuie sa fie luate ca "biblia".

vad in ultima vreme ca se tot dau raspunsuri de audiofili la unele intrebari simple venite din partea unor oameni simpli care nu au ajuns la ORL inca...si care vor sa cumpere ceva....dupa bugetul fiecaruia.
si ce primeste omul....sfaturi de a nu cumpara cel putin 90% din produse...doar ca sunt "proaste" si ca doar acele 10% ...care mai au si preturi de j'de milioane pentru ca, cica ,uechile lor spun ca ele scot muzica....!
exista un forum pe Hi-Fi unde acei cu urechi "de elefant" pot sa-si etaleze cunostintele si sa dea sfaturi...

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Apr 19, 2008 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Internetul e un lucru serios !
Sa fim intelesi !

Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 19, 2008 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine lasi omul sa greseasca cu mana lui,nu-l mai ajuta cu 'sfaturi'
ca alpine e cel mai bun,ca sony e de kkt si tot asa,ca numa delese fac difuri bune
daca are 2 milioane sa-si ia acolo ceva de zdranganeala,ca oricum...,nu mai impingeti la inaintare mereu niste kkutiri de ascutitori,ca oricum nu face mare branza,putine sisteme trec in zona hi-fi(hi-endul deja e ca virginele),daca e pasionat vede cum sta treaba
Cine nu vrea sa inchida ceva banuti e clar ca asculta empetriueri de pe net cu gutza@company,cu ce l-ar putea ajuta pioneru
Ce draq au asa de evoluat playerele alea de 4 milioane de sunt la ani lumina fata de un panasonic sau altceva din gama aia de pret
HPF,pai si cu ce ajuta aia sunetu
Loudness pe 10 trepte Rolling Eyes

Iti recomand si tie sa asculti ceva mai 'avansat' si apoi o sa vezi de ce e bine sa eviti astfel de discutii si sa lasi sa aleaga cu mana lui
Care difuzoare de pe 'sait' nu este bune,am vorbit noi de difuzoare pe undeva?pt ca cele care tot apar pe la 'recomandari' nu se pot numi asa ceva
Stai tu linistit ca nu-ti trebuie atatea zerouri sa-ti faci ceva decent si sunt galeti lucruri bune si ieftine,dar alea nu e pomneste nimeni,pt ca au avut de-a face doar cu no-nameuri de 'firma'

Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 19, 2008 8:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu intotdeauna am facut si fac recomandari ...in gama de pret propusa de cei interesati.....
Daca le spun sau daca vor primi sfaturi sa nu mai cumpere nimic.....doar din considerentul ca toata lumea trebuie sa aiba echipamente Hi-Fi.......atunci......in forumul forumul asta va cam bate vantul.
Stiu ca este foarte comod sa zici ca "bugetul e mic, ca toate suna la fel, " etc....

[/quote]

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum