|
Autor |
Mesaj |
BaZooKa Pasionat
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 87
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 2:36 pm Titlul subiectului: help |
|
|
am un prieten care are o statie magnat pe 4 canale magnat 4000 parka nush sigur ...si vrea sa alimenteze boxele din spate care sunt jbl-uri de 100w rms 6"x9" si sa mai alimenteze si un subwoofer ...intrebarea e daca poate sa alimenteze fiecare boxa de la un canal si subwooferu in punte de la 2...si daca poate de ex sa regleze sa dea mai putina putere in difuzoare si mai multe in subwoofer sau invers.ms anticipat |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca subu e pe 4 ohmi poate sa faca treaba aia...pune pe 2 iesiri in punte subu,si pe celelalte 2 iesiri cele 2 difuri fiecare pe iesirea lui... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu-ti pot dar un raspuns 100% sigur pana nu stiu exact modelul statiei dar toate statiile de 4 canale pe care le cunosc au reglaje separate pe 2 cate 2 canale.
Se pot pune 2 canale in mod mono si lega in punte pentru woofer, se seteaza LPF-ul etc. Pe celelalte 2 se lasa stereo, se activeaza HPF etc, etc. O statie de 4 canale Magnat este dpdv al reglajelor acelasi lucru cu 2 statii de 2 canale.
La alti producatori (DLS, JBL) 2 dintre cele 4 canale beneficiaza de mai multe reglaje fiind destinate ori difuzoarelor ori bass-ului dar statiile Magnat sunt simetrice din cate stiu. |
|
Sus |
|
 |
BaZooKa Pasionat
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 87
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms ...si faza aia cu reglarea volumului ori pe subwoofer ori pe difuzoare zicetzi ca se poate din statie?? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
fiecare pereche de canale are un potentiometru (gain, input level etc.) |
|